АйТи аутсорсинг

myserverПонятието аутсорсинг може да се разглежда и като “износ на производство” е концепция, която бележи огромен ръст, както в България, така и по цял свят.

Аутсорсинг е съкращение от Outside Resource Using и няма да се учудя, ако съвсем скоро в България бъде признато като дума  – чуждица.

Какво точно представлява ORU? Това е опита и подготовката на дадена фирма, да поеме дейността на друга фирма, с цел облекчаване натоварването на служителите.

Може да се каже още, че благодарение на този тип услуги може да се постигне значително икономисване на средства, а успоредно с това, качеството на услугите, които биха се получили, да бъдат в пъти по-добри.

Една от съвременните ИТ компании в България, предлагаща редица IT услуги, е MyServer.bg

Компанията предлага разнообразни услуги в областта на компютърните технологии, споделя опита си с много други компании, обслужвайки ги на партньорски начала.

В случай, че имате нужда от следните услуги:

  • системно администриране
  • мрежово обслужване
  • изграждане на сървъри
  • VoIP решения за Интернет телефония
  • Мониторинг и следене на IT процеси
  • Програмиране
  • Конфигуриране и управление на различни дистрибуции със специални предназначения

То можете да се доверите на MyServer.bg. Освен, че екипът на компанията се отнася с грижа и професионализъм към клиентите си, той е и доста добре квалифициран. Може да се разчита във всякакви ситуации, без значение от степента на сложност, чрез бърза намеса и коректно отношение.

По отношение на сертифицирането, няма как да не споменем, че служителите на компанията притежават редица сертификати, някой от които са BSD, LPI, Novell, Red Hat и други.

По-евтино, по-добро и по-бързо, са сред основните девизи на целия екип, състоящ се от млади и енергични, изпълнени с креативизъм личности.

Ако желаете да спестите средства, а успоредно с това да получите надеждна и качествена услуга, то можете да се свържете с представител на компанията още днес. Достатъчно е да позвъните на телефон: +359 2 411 1234, или да пишете на support at myserver.bg, или на  info@myserver.bg

 

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment