Имам удоволствието да споделя с Вас интервю с мой приятел, колега, партньор, CEO в DigitalPR.bg – Момчил Марчев

Джунев Здрасти Момчи, как я караш?

Момо Здрасти, ей така, все нещо човъркаме, развиваме се сякаш, кой колкото може, според страстта и силите, гледам аз насам натам общата диги картинка.

Джунев Защо те намирам и събота в офиса?
Момо Ами тихите задачи да задействаме, ромолящите изворчета на сила да прочистим, финните струни на инструментариума, да го настроим?

Джунев Какво е това, що думаш?
Момо
Ами, в суматохата на работния ден на бетонния град, онези финитните полета трудно вибрират, а те правят бизнеса бизнес, пресантимана, интуитивните решения,ако щеш откачениото в теб във вид на премерен риск и премерена или не, шаманска далновидност. Да, те се раждат/трепват когато се вглъбиш, потънеш в дълбокото изследователско ниво и „бъзнеш“ откривателското в тебе, та да затрепти като „ефекта на пеперудата“.
Алфа ниво на мозъка му вика Хосе Силва например, с това се е занимавал през целия си живот, как да настоим мозъка в услуга на първия ни милион и после пак и пак :).

Джунев Не е ли малко езотерично това, горе написаното.

Момо Не брат, просто света е толкова стар, толкова стар и нещата са толкова известни … Властимащите в ТВ, медии, интернет и соц, мрежи,  образование, култура и семейство и бит отдавна се опитват да прокарват идеите за ново, иновативно, технологии, комфорт …. следват блянове, липса на ценности, псевдо комфорт, кредити, набарбальокване с кредити, пресищане с не здравословна храна и ГMO.

Джунев Спорта не помага ли повече от езотеричните начала и окултните науки?
Момо
О дааа, здрав дух, здраво тяло. Можеш от време на време да гепваш от равновесието, да се напнеш, да направиш едни пари, едни големи колективи и бизнеси, но нека е наистина кратко, премерено. Само дето границите за много и малко и кратко и дълго идват само с опита, с четене идва само идеята за нещо си… Четеното и непреживяно знание е като инструкция как да си счупваме по план главата (академично и планово :)), докато трупаме истинския опит и знаене.

Джунев Не гледай филми, а прави филми, какво мислиш за тази сентенция?
Момо
Добре е сам да си режисьор на живота си, добре е да владееш себе, емоциите си и богат градиш богат вътрешен свят в паралел с многото приятели и верни обществени стъпки и постъпки. (Е, добре е фенове и фенки да има :)).

Така се стига до онази естествената социална и емоционална грамотност, с които интелекта „възмъжава“ и дава плод в бизнеса м/у другото.

Джунев А изкуството на войната?
Момо
Сун Дзъ си е онези географски ширини, както и йога например – така е казал Дънов, за нас по социални неща, като хора, ръченици и Паневритмия.
Всяка билка за региона си е лек, Господ така ги сади нещата, не като едно време в соца Кремиковци на хиляди километри от суровината и петилетката за две години:) .

Джунев Малко по дигиталната част – някакви нови проекти?
Момо
Да, доста екстремални – Extremeseo.net – SEO оптимизация на сайт за търсачки.

Джунев Казваш екстремални, мн. число, какво друго, сподели смело.
Момо
Extreme-advertising.com – Интернет реклама – хората често приемат всичко в нета като интернет реклама, реших да хвана този таргет, да ги образовам и да им дам сетне една добра, адекватна на нуждите им услуга или комплекс от услуги.

Джунев Какъв Б Г бизнес каква реклама :)? е, пак сега, два месеца три няма редовно правителство, парата пак спря да се върти, обръчите фирми заскърцаха на празен оборот – чакайки нареждания, отрази се пак навсякъде. А после им били виновни почивните дни, че насичали дейността на бизнеса.
Момо
Супер прозорливо запитване, да, и аз мисля като теб! И си запявам на Д2 – … нямаше кой да ни каже … . За куфарчетата, за суфрите, за равния старт и чалгата и футболното хулиганство …. всичко това уби и депресира маса поколения …
Оххх, да спрем, че стана доста депресиращо ….

Джунев Лични проекти, пасивни приходи, чуждоезични неща?
Момо
Да, да и да, ма ш’ти пиша на лични 🙂

Джунев Нямам търпение да обменим тайнственост 🙂
Момо
И аз Мастър.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge