Идеи за корпоративни календари, подходящи за новата 2022 година

Календари 2022

Селекция от идеи за корпоративен календар

  • Добри и лоши примери за календари;
  • Жизнен цикъл от печатницата: защо календарите трябва да се поръчват предварително и на кого кои календари да се подарят;
  • Как да направите така, че когато партньор, служител, клиент получи календар, то веднага да го окачи на видно място?

Стъпка по стъпка се изгражда солидна основа за взаимодействие клиент-компания. Един от тези градивни елементи се явява именно подаръкът. Имате много малко време, да подсигурите рекламни подаръци за Вашите най-добри партньори, както и за Вашите служители. Служебни подаръци за Нова година и други празници, често биват очаквани от служителите, като подобни могат да промотират Вашият бранд дълги години (когато говорим за химикал с печат, запалка, ключодържател). Е, когато Вашата марка е на календара, то той ще се ползва една година, но една година никак не е малко.

Бих искал да направя полезен подарък, но в същото време трябва да служи като маркетингова функция. Такъв подарък е календар (той се вижда 365 дни в годината, напомнящ за марката).

Не е възможно да отпечатате календари 3-4 дни преди X-ден. Подготовката трябва да започне през октомври-ноември. Въпреки, че малко сте закъсняли, ако приемем, че четете статията днес, на 8 декември, на студентския празник, пак имате шанс да наваксате.

С какво е свързано изработването на работни календари:

разработка на оформление;
печат и монтаж;
производствен план на печатницата.


Подгответе се за Нова година предварително. Знаем, че ангажираните предприемачи се сещате последния момент, но занапред, това нека не бъде повторна грешка.
Разработване на оформлението. Колкото по-сложна е идеята за календар, толкова повече време е необходимо за разработването и съгласуването му.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Криптовалути - сайт с любопитна информация

Печат и монтаж. Отпечатването на календари отнема 7-10 работни дни (с готово оформление). Ако имате сложна концепция или нестандартен дизайн (календар с изрязани, релефни или нестандартни календарни решетки), тогава времето за производство се увеличава.

Видове работни календари:

стенен календар;
тримесечен календар;
плакатен календар;
флип настолен календар;
джобен календар.


Стенните календари стават част от интериора. Такъв подарък работи не само за реализиране на маркетингови цели, но и формира имиджа на компанията.

Календарната мрежа е отпечатана с изображението. Стенният календар може да има 7 или 13 свободни листя. Формат A3, A2 или A1.

Като подарък за директори, топ мениджъри и собственици на стартъпи, стенните календари са сред предпочитаните. Често биват комбинирани с тефтери, химикали и други рекламни елементи.

Тримесечните календари са най-популярният формат, такива календари са подходящи за консервативни бизнес сфери (недвижими имоти, адвокатски услуги и др.).

  • оптимална цена;
  • лекота на използване;
  • такива календари се дават най-често и вашият клиент може да има цяла колекция от подобни артикули.

От къде да поръчате новите работни календари за предстоящата година?

В Интернет ще откриете десетки печатници, като някои са Ви добре познати, други не толкова. Всичко зависи от бройката. Нашият съвет е да поръчате календари от фирмата Поликарт.

Освен календари, от Поликарт можете да поръчате и опаковки в София, пликове, брошури, папки, кутии, етикети, торби, рекламни материали, луксозни опаковки, както и много други артикули, подходящи за представянето Ви на добро ниво пред клиентите и партньорите.

Ако търсите календари в съчетание с други рекламни елементи, то несъмнено разгледайте и ViVipa.eu

Финални думи

Инвестирайки за рекламни материали, това означава, че държите на Вашите служители и партньори, това означава още, че никога няма да останете неоценени, а напротив, за Вас и Вашата компания ще мислят с респект и уважение. Въпреки тежките икономически времена у нас, в България, смело можем да заявим, че да лишите служителите и партньорите си от рекламни материали е грешка, груба грешка. Инвестирайки в рекламни елементи, то Вие подобрявае имиджа си, което трудно може да се оцени в пари.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Да поговорим за интериорните врати

Успех, както и успешна нова 2022 година!

Оценка на публикацията
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Add a comment