Host.bg с промоция за споделен хостинг по време на Webit

Host.bg с промоция за споделен хостинг по време на Webit

Във връзка с участието си на WebIT Expo and Conference, Host.bg прави промоция за всички планове за споделен хостинг. В рамките на промоцията всеки клиент, който закупи хостинг план за една година или по-дълъг срок, получава бонус от една година абонамент. Промоцията е в сила 10 дни – от 25 октомври до 03 ноември 2010 г. включително.

Host BG
За ползване на промоцията клиентът трябва да въведе ваучер WEBIT2010. Бонусът се предлага както на нови клиенти, така и на настоящи абонати, които закупят нов абонаментен план. Минималният срок на абонамента за получаване на бонуса е една година. Клиенти, които закупят хостинг за две години ще получат три годишен абонамент и т. н.

Host.bg прави пълен бекъп на файловете, без значение от плана и от разширението на файловете. Клиентите могат да ползват денонощна техническа поддръжка по телефон, е-поща или с помощта на тикет система. С използването на собствен, ориентиран към потребителя, контролен панел се постига сигурност за клиента, а времето на ъптайм, по информация от доставчика, е 99.995% за хостинга и 99.998% за мейл услугата.

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment

 1. Николай

  Брей, то всички направиха по една промоция. Аз се възползвах от тази на superhosting. Щях да се възползвам и от тази на icn, но вече имах доста за напред предплатено. Сега и Host.bg :). Няма лошо. Лично аз обаче не съм им голям фен. Доста са скъпи, а първият им план дори няма и 1 аддон домейн. За качеството не мога да коментирам, предполагам е добро.

 2. Павел

  Николай, да ти кажа честно Goto.bg са едни от първите на пазара и предлагат доста добри и качествени услуги.

  Преди време ми трябваше хостинг в UK и единствено те ми подсигуриха такъв акаунт!

  Тогава направих ресърч на всички провайдъри!

  Като цяло съм с добри впечатления

 3. Fullhouse

  Всяка голяма хостинг компания предлага подобни условия, дано се получи добра среда за новите потребители.

 4. вицове

  Виж това е интересно, тъкмо се чудех къде да преместя един бързо разрастващ се проект, за да не ми правят забележки служителите по отношение надвишено процесорно време, предвид факта, че съм на уърдпрес ;).

 5. Николай

  @Павел
  Ами не знам, Goto.bg не съм ги ползвал. Аз ползвам icn.bg, superhosting и hostgator. И от трите съм доволен. Пробвах веднъж bluehost но се махнах след 20 -30 дни понеже беше ужас.

 6. Калин

  Точно на тази хостинг компания не съм голям фен, но може да са се подобрили напоследък, знам ли 🙂

 7. Банско

  Много съм доволен от тия пичове. От тях може би имам най-малко оплаквания.