Филми онлайн – новини, ревюта, трейлъри

Знаете ли, че все по-голяма част от аудиторията, потребителите на Интернет, вече гледат филмите директно онлайн? Отмина времето, когато се губеше време в изтегляне на някой филм, след което – гледане и триене. Днес всичко става с два клика.

Относно ревюта на филми, много потребители, преди да стартират гледането на даден филм, четат ревютата. Ние Ви съветваме да опитате и вие, да се запознаете с описанието на даден филм, а ако то не Ви грабне, да го оставите и замените с друг.

Естествено, всичко зависи от личните Ви предпочитания.

Националният филмов портал Ifilmi.net е сред водещите в България, специализирано интернет издание за кино, което предоставя много полезна информация за най-новите филми.

Филмовият портал ежедневно обработва потока от новини за киното и предоставя на читателя материали за световното и местното кино: рецензии и прегледи на нови филми, основна информация за филми и личности на руското и чуждестранното кино, подробна информация за филми от текущия репертоар ( кадри, трейлъри, график за издаване на филми), резултати от такси за разпространение, интервюта с филмови нюзмейкъри, новини от фестивали и награди, включително ексклузивни репортажи и снимки от снимачни площадки и международни филмови фестивали.

iFilmi.net си сътрудничи с водещи местни и чуждестранни филмови компании (разпространение и производство), вериги киносалони и други позиции във филмовата индустрия, пресслужби на филмови фестивали и правителствени организации.

Ако сте любител на киното, то тогава проекта ще Ви впечатли, още щом го посетите.

Очакват Ви всички нови филми 2022, кино премиери и сериали, както и информация за предстоящи продукции през новата 2023 година!

Днес хората са много селективно готови да прекарват времето си в интернет, особено в четене на рецензии на филми, рецензии на книги. Винаги ни е било приятно да четем рецензии на книги, рецензии на филми, които засягат едно или друго интересно произведение по нетривиален начин. Целта на проекта беше преди всичко да създам филмов портал за хора, които обичат киното и литературата. Които след гледане или четене се обръщат с интерес към Интернет за добавка. Опитваме се да подхождаме нетрадиционно към текста на рецензиите на филми и книги, като се концентрираме не върху преразказа, а върху анализирането на видяното и собствените си емоции – всичко е свързано с киното и литературата. Заедно с това се надяваме, че ще заинтересуваме по-широка аудитория, насърчавайки я да гледа или чете.

И така, приятни мигове с ifilmi.net!

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment