Елитен ремонт на апартамент

При рекламирането на строителни компании, ремонтни екипи, често се появява думата „елит“ и всяка фирма или работник има своя представа за такъв ремонт. Елитното обновяване е синоним на високо качество, солидност и дори изключителност. Често тази дума се използва за определяне на повече или по-малко достоен ремонт. Ремонтът на луксозни апартаменти предполага проектиране и цялостно преустройство. Това е скъпо удоволствие, чиято цена се определя от сложността на работата. Например цената на материалите е пряко пропорционална на разходите за довършителни работи. Скъпите материали означават отговорността на работниците, необходимостта от тяхната висока квалификация и гаранции за резултатите от работата.

Какво е висококачествен ремонт?

Трябва да се гарантира качествен ремонт. Традиционният гаранционен срок е 1-3 години.

Трябва да бъдете внимателни при избора на изпълнител. Винаги искайте лиценз от фирми, които се издават за 3 години на опитни и известни реномирани компании.

Истински “луксозен ремонт” с високо качество се извършва съгласно проектния проект, който включва скици, списък на необходимите материали, електрически схеми, ключове и контакти, мебели. Както и комуникационни схеми (водоснабдяване, канализация, вентилация, климатизация).

Също така подобен ремонт предполага наличието на идеално равна замазка, стени и безупречното качество на други подготвителни работи, които са най-трудната и скъпа част от ремонта.

Ексклузивността често означава промяна на оформлението: уголемяване на кухнята, подреждане на трапезарията, разширяване на банята. Например в елитни нови сгради са популярни апартаменти с липса на прегради, както и с препълнени помещения (кухня с трапезария, хол с офис и др.).

Ако искате наистина да направите елитен ремонт у дома не се колебайте да се обърнете към добре проучена фирма. Няма как да не бъдете доволни когато си направите точното проучване. Доверете се на хора, които вече са използвалите услугата на конкретната фирма, която сте избрали. Не спирайте да задавате въпросите си към служителите, който ще извършат ремонта ви. Не се притеснявайте да питате сега за да не бъде късно след това.

Успехът е гарантиран само тогава когато работите с доверие към избраната вече фирма!

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment