Достоверно място за закупуване на парфюм онлайн

evtini-parfumiДнес ще споделя с Вас един онлайн магазин, от който останах доволен. Реших, че е време да зарадвам половинката си, като и закупя парфюм.

Често съм го правил, но предимно от магазини в София и то директно. Основната причина – сами се досещате, че един парфюм ако не се тества, помирише, то почти нищо не правим. Е, все пак имах база от предишни тестове и сега просто дойде момента в който да поръчам парфюм.
Защо онлайн? Хора, няма никакво време за обиколки. Не знам как е при Вас, но при мен няма и секунда свободно време. Та така, поразгледах офертите от първите 10 сайта в търсачката по ключови думи онлайн парфюм и се натъкнах на този прекрасен сайт: www.bg-parfum.info

Първото нещо, което ме грабна, бе че има доста изгодни оферти, много намаления, актуални цени. Е, не съм много икономичен – чупя често парички, но споделям кое ми направи впечатление.

Добре подредената информация ме предразположи да направя своя избор много бързо. Трябваха ми около 15 минути за поръчка.

Какво щеше да се случи, ако трябваше с половинката да обикаляме? Веднага ще Ви кажа – цял следобед – съсипан в обиколки, болки в колената, краката и в д-то 🙂

Та така, поръчка онлайн – мирна ти главица.

Скъпи приятели, читатели на този блог, ако Ви предстои да купувате парфюм онлайн, ако все още се чудите, направете като мен. В Интернет има доста онлайн магазини, но този заслужава да бъде посетен. Обърнете внимание на актуалните промоции – за 10 минутки можете да се сдобиете с марков парфюм на изключително добра цена.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Момчил Марчев - един спец по управление на онлайн репутация

Когато говорим за фактор цена – качество, всички знаем, че качественото струва много пари. Така е и в този случай, но определено цената оправдава очакването дори на най-големите скептици.

Друго важно нещо при избора на парфюм онлайн е да внимавате да не Ви пробутат тестери. То и в тях няма нищо лошо, но цената пада, съответно и качеството. Е, ако трябва да сме честни, разликата между тестер и оригинален парфюм е в това, че оригиналният е в комплект с оригинална опаковка, а тестерите са без опаковка. Реално са на 100 % еднакви с оригиналите, просто търговския им вид не е същия.

Когато купувате парфюм – притеснява ли Ли Ви това? За мен лично това не е проблем. Единствено когато правя подарък, гледам да е в добра опаковка, за да бъде изненадата пълна.

Когато купувам парфюми за мен – опаковката най-малко ме вълнува.

И за финал ще споделя с Вас малко информация за трайността на парфюмите. Много парфюми минават с търговското … “24 часа издържливост”. Не им вярвайте много много. Всеки парфюм е специфичен и трайността му е различна. Важно е да знаете, че един парфюм на една кожа може да запази повече трайността си, отколкото същия парфюм на друга кожа, т.е. с това се разбира, че трайността при всеки индивид е различна.

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment