Днес, приятели, ще споделя впечатлението си от онлайн пазаруването, предимно в онлайн магазин за аксесоари, портфейли, часовници Trendhim.bg.

Щастлив и горд, от новата придобивка, с удоволствие ще Ви представя впечатленията си.

Първо, самата поръчка. Изключително удобно, лесно и бързо се случиха нещата. След като посетих сайта, цитиран по-горе, избрах продукта и без да се налага да се регистрирам направих поръчка. Във времена на криза, очаквах поръчката да се забави, т.е. бях се настроил, че ще получа новия си часовник поне след седмица, но уви, нещата се случиха много по-бързо. Което е и първото ми добро впечатление. Буквално след 24 часа от мига на поръчката, артикулът бе при мен. Сигурен съм, че Ви е интересно как изглежда часовникът, който си купих. Имайте търпение, ще видите Unboxing в края на самата статия, но преди това, нека продължим с впечатленията. Повечето аксесоари, бижута, часовници, имат механика и при транспортирането е много важно да бъдат добре опаковани. Това е другият плюс на TrendHim – продуктът дойде изключително добре опакован. Със собствена кутийка бе транспортиран от куриерска компания, като при отваряне на куриерската кутийка дойде и приятната изненада – допълнителна кутийка, която си върви с часовника.

Нещо повече, компанията предлага гравиране на надпис върху часовник, в случай че някой от Вас желае да направи персонализиран подарък на свой близък, познат, приятел. Аз пропуснах тази възможност, тъй като, както стана въпрос по-горе, часовникът си купих за себе си и няма смисъл, на него да пише,  Павката е пич, при положение, че всички знаете, че съм пич.

Продължавам с впечатленията. Важно е да отбележа, че вкъщи имам подарък швейцарски часовник, който така си седи, тъй като мразя да ми се метлеят разни неща по ръцете. Но сега твърдо реших, че ще променя това, т.е. ще се променя и ще нося с радост новият часовник. Естествено, когато съм на официални събития, на срещи, само тогава. В други случаи ще бъда без него, тъй като често се налага да съм в градината, да карам мотоциклета си, да работя  в гаража, все неща, които предполагат, че мога да го надраскам, а аз не искам.

И така, относно новият аксесоар, който получих, в момента в който отворих кутията, буквално онемях. Страхотен часовник, масивен, същевременно – елегантен.

Някак заспа на ръката ми, това можете да видите от самите снимки, както и от видеото, което съм прикалич специално за Вас.

Относно видеото, искам да Ви кажа, че го направих буквално в градината на къщата ми, на градинската маса, като то е без никаква подготовка, съвсем натурално. Това, което виждате, това и получавате, ако си поръчате и Вие такъв часовник. Едно към едно.

Куриерската фирма, от която поръчах артикула е Спиди.

 

Обобщение. Горещо препоръчвам да посетите този магазин, ако Ви предстои среща с познат, на който трябва да подарите нещо. Нещо повече, дори за Вас можете да купите елегантен артикул, нещо, което да Ви стане любимо. Без значение, дали ще е портфейл, часовник, чанта, аксесоар за костюм, шал, шапка или нещо друго.

И така, време е за снимки и видео…

Unboxing:

Рейтинг
Общ рейтинг
5 based on 6 votes
Марка
TrendHim
Продукт
Часовник

Коментари: 2

баба ти 25 Apr 2020 в 5:29 pm

Много хубава мушама за маса, тя от къде е купена?

admin 25 Apr 2020 в 5:37 pm

Хахахах, истината е, че това е масата в помещенеито, в близост до градината в къщата ми хахахаха, ми ако беше на луксозен бекграунд, дали щеше впечатли, а? 🙂

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge