Детски килимчета със забавна визия

Да обзаведете детската стая е не просто нещо рутинно, а емоции, любов, изключително приятно начинание.

Килимът в детската стая е незаменим елемент, а не само декор. Той ще създаде необходимата атмосфера на комфорт и топлина в стаята на детето. В определени етапи от развитието на детето, килимът ще служи като меко гнездо, приятно и нежно покритие за босите крака, а след това и безопасна и забавна зона за активна игра.

Ето и някои основни неща, които да вземете предвид, когато купувате детски килим…

Важно е да имате предвид, че има вероятност детето често да цапа килима, така че трябва да изберете такъв, който лесно се почиства. Също толкова важен момент е фактът, че покритието трябва да е безопасно по отношение на нараняване. Детето не трябва да търка ръцете и краката от чест контакт с него, така че покритието трябва да бъде направено от меки материали. Специалните килими за развитие придобиха огромна популярност сред младите родители, които не само ще украсят детската стая, но ще развият детето от първите години от живота му.

Детски вълнени и памучни килими


За тези, които избират естествени материали, В интернет се предлагат голям избор от вълнени и памучни килими със сладки, детски дизайни. Приятните на допир, топли и меки естествени килими по нищо не отстъпват по яркост на цветовете на синтетичните си аналози.

Детски синтетични килими


Синтетичните килими са подходящи за всеки: тяхната вълна е по-мека от вълната, а цветовете са още по-ярки и наситени. Детските килими често се изработват от акрил – един от най-модерните, качествени и скъпи материали. Смята се за достоен заместител на вълната, истински елит сред синтетиката. Популярни са и килимите от полипропилен, полиестер и най-деликатния микрофибър.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Да поговорим за вратите

Постелки за игра


Дизайнът на универсалните детски постелки за игра е игрално поле. Можете да търкаляте коли, да измисляте морски пътешествия или да играете на скок. Късата купчина ви позволява да изграждате всякакви къщи върху тези килими – това е много удобно, защото те няма да паднат! Килимите са с гумена основа, благодарение на която не се пързалят, не се мокрят и не оставят петна по пода.

Меки и удобни детски килимчета
Дългите килими от колекциите Rabbit Rex и Rabbit Rex Duo ще ви помогнат да реализирате фантазията си и да се докоснете до истински облак. Най-деликатната купчина от полиестер, напомняща мутон по мекота и усещане, няма да остави никого безразличен! Най-новите технологии позволиха да се постигне поразителна прилика с меката и приятна козина на заек от същата порода. Килимите са направени в монофонична, леко заглушена цветова схема, но, повярвайте ми, такъв продукт определено няма да бъде загубен в интериора! Дължината на купчината от 30 мм е благоприятна за уютно и комфортно забавление върху нея.

Килими за подрастващи


Не е тайна, че тийнейджърите имат свои собствени интереси и детските играчки вече не са необходими. Те обичат готини и модерни неща точно в съзнанието си. Килимите не са изключение. Класика, строгост и изтънченост – не! Те се нуждаят от крещящ, смел и необичаен дизайн. Това може да бъде както ярки, многоцветни килими в стила на поп арт, така и рошави рошави килими с дълга купчина.

Оценка на публикацията
( 2 assessment, average 5 from 5 )
Add a comment