Денонощен автосервиз Петков извършва всички видове авто и електро услуги. Диагностика на двигател. Ремонт на стартери и алтернатори.

Често се случва автомобилът ни да ни предава на пътя. В кризистни моменти, както и когато се намирате в София, можете да позвънявате на телефон/viber: 088 6816 546

Дежурният екип ще откликне на Вашата молба за съдействие и ще направи всичко възможно да отстрани настъпилата авария с автомобилът Ви на място, а в случай, че проблемът се установи, че е по-сериозен, ще транспортира превозното Ви средство до сервиза, където да последват нататъшни дейности.

Ако сте собственик на фирма, която оперира с транспортни МПС, било то леки автомобили от типа “баничарки”, било то микробуси, то тогава можете да заявите абонаментно обслужване от Сервиз Петков.

Защо точно Сервиз Петков? Това е въпрос, който повечето от Вас биха задали, и в това няма нищо нередно. Причината да направим това ревю е, че сервизът често се отзовава и съдейства на хора в нужда, а това, че работи 24/7 е другото предимство, т.е. другото нещо, което ни мотивира да предоставим на Вас, уважаемите читатели настоящата статия.

Денонощен автосервиз Петков, град София, ще Ви осигури само най-добрите специалисти и обслужване. Ако Все още се чудите къде да направите компютърната диагностика на автомобила си или пък имате нужда от ремонт на ходовата част например, трябва да потърсите услугите на реномирания автосервиз. Не подценявайте важността на нито едно, дори привидно дребно несъответствие с изправността. Вече имате чудесно решение за абонаментно обслужване на Вашите автомобили, бусове и друг тип превозни средства.

На всеки от Вас е ясно, че почти всеки автомобил има компютър, който го управлява и следи за текущото му състояние. Често, той дава ясна информация за настъпилата повреда.

Когато се говори за автомобилни части, трябва ясно да се отбележи, че те трябва да са с дозакан произход, за да служат дълго след подмяната.

Сервиз Петков, освен с ремонтни дейности на превозни средства, се занимава още и с доставката и подмяната на качествени компоненти и части.

Ако се нуждаете от експертни сервизни услуги, касаещи вашият автомобил, то вече знаете, че Сервиз Петков е на Ваше разположение седем дни в седмицата, по всяко верме на денонощието.

Специалистите са компетентни по следните части на автомобилите:

Двигател, електрическа система, кормилно управление, запалителната и изпускателна система, ходовата част, охладителната система, ремонтни дейности по купето, както и всякакви други…

Карти спокойствие, които Сервиз Петков предлага на своите клиенти:

Платинена карта спокойствие

Златна карта спокойствие

Сребърна карта спокойствие

Рейтинг
Автор
Общ рейтинг
5 based on 1 votes
Марка
Serviz-Petkov.com
Продукт
Денонощен автомобилен сервиз

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge