Здравейте хора, от много време не съм писал в блога си, но смятам и си мисля, че днес е подходящ момент да споделя мнението си, касаещо Covid-19.
Личното ми мнение е, че Covid-19 е зараза, вирус, който трябва да ни подскаже как трябва да действаме занапред.
В една публикация, споделена в Instagram, озагвавена “Нямаме ПЛАНета Б”, която можете да видите тук, ясно и точно се разбира, че ние, човечеството нямаме резервна планета, нямаме и план “Б”, чрез който план да се спасим. Остава ни сериозно да се замислим върху отпечатъка, който оставяме тук, на планетата Земя, да започнем да ценим всяка глътка въздух, която поемаме, да уважаваме всеки жив организъм, да бъдем по-добри един към друг, да се абстрахираме от материалното и да помислим за бъдещето ни!

Искрено се надявам Covid-19 по-бързо да приключи и да бъде обеца на ухото на всеки един от нас, да ни накара сериозно да анализираме ситуацията и да бъдем по-отговорни.

Не ми се иска да дискутирам, дали Covid-19 е изкуствено създаден вирус, или е в резултат на естествен процес, това сега няма значение. Факт е, че днес, 23 март 2020 година всички сме в изолация. В много страни е обявено извънредно положение.

Пожелавам Ви да бъдете здрави, разумни и трезвомислещи.

Вярвам, че бъдещето ни никога няма да бъде същото, а напротив, ще бъде по-добро, тъй като ще сме отговорни и ще загърбим алчността, злобата и завистта, черти, които са вредни на човечеството, а ще бъдем добронамерени, позитивни, състрадателни и по-добри!

Бъдете здрави!

Ваш, Павел Джунев

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge