Както знаете, днес 24 Ноември 2012 г. се планува българска версия на фестивал Томатина в покрепа на г-н Николай Колев с прякор “Босия” – човекът, който излезе с шест домата и искаше да обстрелва президенството, но бе заловен от 60 едри мъжаги, служещи на България – наречени Полиция – тежащи всеки по 120 кг средно (сигурно сте забелязали родните полицай колко са дебели, как заприличват на квардати, и в този ред на мисли ми е чудно как си взимат изпитите, и как гонят крадците, но това е друга тема – връщаме се на БГ томатина).
снимка: БГНЕС
Бих насърчил всеки млад човек да зареди доматомета и да се позабавляваме в знак на солидарност към нашия приятел и човек, който отстоява позиции “Босия”.

Истински ще се зарадвам, ако днес на протеста, който е от 17.00 ч. видя повече протестиращи от “пазителите” на реда. Към този момент над 500 човека са потвърдили присъствието си…

За финал ще кажа аз как виждам протеста: Това е борба за свобода на словото, в момента има наложена цензура, всеки се страхува дори в блога си да пише за действиетлността. Дори за днешния интересен протест, много малко медии споменават. Запитайте се “Защо”? Страх, платено им ? Или какво?

Е, ние – българските блогъри ще пишем, и ще защитаваме правата си със зъби и нокти.

 

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge