Професионални продукти от лидерите в производството на механизми за врати и прозорци, обков, силикони и много други.

С какво може да се похвали компанията? Най-вече с добрите взаимоотношения и парнтьорства с лидери, които са доказани в цял свят. Някой от по-важните компании, на които продукти Аксес Новело предлага продукти са:

Dorma, Dormakaba, GU, Dr. Hahn, Fapim, Tremco-Illbruck, Illbruck, Lavaal, Dorcas и други.

Ако търсите обков за Вашите врати и прозорци, спешно Ви трябват конкретни аксесоари за врати или прозорци, то фирмата е една – Аксес Новело АД.

 

Важно е да кажем и за основните цели на компанията. Една от основните цели на Аксес Новело АД е подсигуряването на продуктова гама, която задоволява нуждите и потреблението на потребителите и пазара, при това от изключително висок клас, без това да влиае на крайните цени.

В онлайн магазина на компанията ще откриете готови решения за стъклени врати, системи за плъзкане и повдигане, секюрити обков, панти за безфалцови врати, автомати и панти за врати от най-раличен тип, EPDM мембрани, прагове, оберлихт, силикони, компоненти за почистване на ПВЦ и алуминиева дограма, прекомпресирани ленти и много други.

Официален сайт, както и онлайн магазин на компанията е: http://access-novello.com/.

Любезни и добре подготвени технически служители са в очакване на Вашите запитвания, съвети и препоръки, с цел по-добра защита, по-лесно ежедневие и ремонтни дейности.

За бърза поръчка можете да се свържете още днес с А. Янева, която отговаря на телефон тел: +359 885 969 004. Също така можете да отправите своето запитване на email: sales@access-novello.com

или чрез формата за обратна врзъка, която се намира в секция “За контакти” в сайта.

 

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge