9 полезни съвети при изработка на сайт

Изработка на сайт е част от перманентното съществуване на вашия бизнес. Ако до преди известен период от време, тази екстра е била присъща единствено на модерните граждани, то днес е задължително за всеки нов бизнес, без значения от кой бранш е. За да ви бъдем максимално полезни, то ние сме се постарали да ви селектираме някой от най-полезните, според нас, съвети, които надяваме се да ви бъдат от полза при изработката на вашия фирмен сайт.

Спазвайки всичките 9 съвета, специално селектирани за вас, то вие имате реалната възможност да се превърнете в притежател на един красиво изработен сайт, жънещ успехи и издигащ ви към върха.

  1. Първото и най-важно нещо е да помислите за име на домейна. Съветваме ви да се спрете на такова, което ще бъде лесно запомнящо се. Другото, което трябва да решите, е дали ще използвате .net, .com или друго.
  2. Отделете време и на това да изберете надежден хостинг. Преценете внимателно колко капацитет ви е нужен за изработката на сайта ви.
  3. Не пропускайте да помислите и за технологиите, които възнамерявате да използвате.
  4. За никой не е тайна, че цветовете са в състояние да оказват въздействието си върху всеки един. Именно поради тази причина ви съветваме внимателно да подберете цветовата линии и да се придържате към нея. Не допускайте грешката да създадете коктейл от нюанси, които да натоварват зрението на потребителите. Това единствено би се превърнало в лоша шега за самите вас.
  5. Съдържанието е едно от най-важните неща. Благодарение на него вие имате възможността да се превърнете в топ 3. Затова внимавайте под каква форма ще бъде структурирано то, както и какви да бъдат ключовите думи, включени в него.
  6. Публиката е не по-малко важен фактор от съдържанието. Дори, ако трябва да сме напълно откровени, тези две изисквания винаги вървят ръка за ръка. Преценявайки аудиторията, то вие имате възможността да структурирате текстовете си по начин, който смятате, че ще се хареса от вашата публика.
  7. Не бива да прекалявате с поставянето на реклами в сайта. Съветваме ви да ги намалите максимално. Ако смятате, че няма нужда от тях, дори бихте могли да ги премахнете изцяло.
  8. Изскачащите прозорци са едни от най-досадните. Повечето хора, когато видят такава реклама често бързат да затворят страницата, до която преди малко са били. Има и такива случаи, в които те не могат да се затворят, така че пропуснете ги.
  9. Бутоните трябва да са такива, че да привличат изцяло вниманието на потребителите. Най-добре би било да използвате свежи цветове, като оранжево или жълто.

Надяваме се да сме ви били максимално полезни със съветите, селектирани специално за хората, имащи за цел да създадат свой фирмен сайт. Ако не разполагате с достатъчно умения, знания или компетенции, то съветът ни е да се възползвате от услугите на Poryazov.com, където ще се сблъскате с истински професионализъм. Уверете се сами и бъдете с един клик разстояние пред останалите конкуренти!

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment