Лесно ли е да изберем идеалната секция?

Първият и основен въпрос, който си задаваме, когато се налага да обзаведем дневната е: на какъв модел секция да заложим? Наистина всеки си има собствени интериорни предпочитания и виждането за естетика и стил е логично да е в различни диапазони. Но в крайна сметка без холна секция не можем и именно към избора на подходящ вариант ще се опитаме да ви насочим в днешната статия. И така за да купите хубава и качествена холна секция първата стъпка трябва да бъде за избор на производител. Страната ни не е толкова голяма и добрите фирми в сектора също са известни, затова едва ли ще бъде някакъв сериозен проблем отриването на производител, който наистина да се справи с това да предложи атрактивни възможности за обзавеждане на хола със секция. Освен с доверие компанията, изработваща мебелите е добре да разполага и с доставки в цялата страна. Както през последните години се забелязва тенденцията е към разширяване на онлайн търговията и независимо от това дали искате да купите холна масичка или секция то не е никакъв проблем да я заявите през онлайн магазина на търговеца или производителя. Затова можем с облекчение да кажем, че покупката дори на по-големи мебели всъщност е улеснение поради факта, че ползваме платформи и с няколко клика обзавеждаме целия си дом. Но да се върнем на секцията. Имайки предвид това, че секциите не са от най-натоварваните мебели в съвременния дом нейната роля е да предостави елегантно излъчване, приятна завършеност и стил. Ето защо ви каним в категорията секции лени стил, където ви очакват невероятни и практични мебели, които се отличават с високо ниво на адаптивност.

Ако сте се доверили на производител ЛениСтил следващата крачка към покупката на идеалната секция за дневната ви е избора на размер. Това е неизбежен елемент, тъй като безспорно всичко се върти около това да се постигне съразмеримост между отделните детайли. Ако обърнете внимание на каталозите на повечето търговци ще забележите, че наистина има тенденция към минимализиране на обзавеждането и то е най-осезаемо при секциите. Концепцията е да се ползва един нисък долен шкаф, а останалите детайли от композицията да са от типа на витрини, отворени кутии, етажерки и други. Вече твърде рядко можете да намерите голяма такава, която да има скрин, гардероб и шкафове. Вариантите модерни секции от ЛениСтил също следват модната тенденция и наистина са изключително семпли, изчистени и по своему очарователни. Клиентите определено ги харесват и имат сериозно основание да ги предпочитат, заради приемливите и пасващи параметри, както и добрите им цени.

Лени Стил залага на няколко основни принципа при изработката на холни секции. Един от тях е безкомпромисното качество, което е и третата задължителна стъпка при покупката на нова мебел. Едва ли бихте се съгласили с факта след няколко месечно ползване да останете без панти по вратичките, или лайсните от топлината да започнат да се белят. Всъщност качеството на изделието, начина на изработка и детайлното му сглобяване имат съществено значение за това колко дълго във времето ще можете да се насладите на секцията. Доста клиенти на ЛениСтил са на мнение, че е по-добре секцията да се изработва от по-дебели плоскости. Всъщност това е грешка, тъй като има разлика не просто в дебелината, но също така и в плътността на материалите, които се влагат при изработването на една мебел. така, че когато купувате секции не гледайте дебелината на профила, тъй като обикновено те изглеждат груби и недодялани, а се позаинтересувайте от плътността. Когато ПДЧ-то е с добра плътност то това ще гарантира масивност и здравина на цялата мебел. това са материали, които трудно се износват, не се белят или лющят и реално ако не ги повредите механично то няма как те да променят своята здравина и естетичен външен вид. Независимо дали ще натоварвате плотовете с техника, книги или други декорации е максимално препоръчително да заложите на наистина здрава секция. Все пак човек не сменя мебелите у дома си през година, което на практика означава, че покупката на секция винаги трябва да бъде добре обмислено решение.

И да обобщим- първо ни трябва доверен производител, следват избора на правилен размер както и качество на изделието. Но за да пасне на нашите интериорни нужди ЛениСтил съветват своите клиенти да обърнат специално внимание и на дизайна. Не е необходима да се съобразявате с базовите предложения от предлаганите колекции. Освен така наречените стандартни градски модели секции се предлагат такива, които са модулен тип, а също така и поръчкови. Преимуществата на модулите е в това, че при тях не е нужно да купувате всички елементи от композицията. Ако помещението предполага поставянето само на част от детайлите, то си избирате само нужните. Така спестявате пространство, а и пари. При модулните системи се композира секция според вашето виждане. То дори може да не изглежда като типичната холна мебел, а като накацали по стените елементи, които създават произведението, което ви харесва и допринася за домашния ви уют. Не случайно казват, че ако си купуваш модулна система ти е нужно въображение. А за креативните Лени Стил разполага със специален каталог, с който наистина можете да превърнете хола си в атрактивно и приятно място за почивка и посрещане на гости.

Полезна, необходима част от обзавеждането е секцията. И ако помещението, което ползвате с такава цел е недостатъчно правилно като размери и не може да помести стандартна или модулна системи то другия вариант, който лени стил предлага е изработката на мебел по поръчка. Така по специални индивидуални параметри ще може  да бъде създаден проект, който да се адаптира напълно в нишите, празнините, които желаете да запълните със самата чебел. Ако има колона там където смятате да монтирате тази мебел то единия от вариантите е тя да се превърне в част от обзавеждането или пък да се прикрие по най-елегантния начин. Така, че винаги с поръчката може да се намери ефективно решение и от недостатък съответния елемент да придобие декоративно излъчване. Но за целта са ви нужни експерти, проектанти и мебелисти, които да се погрижат за постигането на този резултат. От ЛениСтил ще се погрижат за реализирането и на най-смелите ви желания. Модерни механизми, лед осветление, успокоителни за плавно затваряне на вратичките и чекмеджетата са също въпрос на избор и имат отношение към това да превърнете хола в уютно и спокойно местенце за релакс и почивка.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge