Архив November 2020

Вашият успех е нашата цел!

Заявете счетоводно обслужване на телефон:

+359 886 84 73 16

Счетоводни услуги от La Account LTD

Счетоводни услуги
В допълнение към необходимия производствен персонал, развитието на бизнеса изисква хора, които да се заемат със документацията, счетоводството, отчитането. Намирането на надежден счетоводител е много трудно. Това ще изисква извършване на около сто обаждания, провеждане на повече от едно интервю, намиране на човек, с когото ще бъде удобно да се работи, и уверяване в неговата квалификация. Това е трудоемък и скъп процес. На помощ идва компания, която предоставя счетоводни услуги за постоянно или временно.


Управлението на бизнес е сложен процес, който изисква специфични умения, знания и надеждни партньори. Компанията La Account LTD предлага съдействие при извършване на всички видове счетоводни услуги, включително аутсорсинг и правна подкрепа.

Счетоводни услуги в София
Независимо от размера на бизнеса, все повече фирми поръчват счетоводни услуги, вместо да наемат счетоводител на пълен работен ден. Има много причини за това:

служителите постоянно следят актуализациите на счетоводните програми;
компанията инсталира софтуера сама, така че няма нужда да плащате за лицензионни споразумения;
компанията предоставя пълен набор от услуги, което означава, че не е нужно да наемате няколко служители, които да извършват различни изчисления, отчети, работа с данъчната служба;
пълна безопасност и защита от грешки (всеки отчет се проверява от нашите одитори, в случай на грешка, компанията ще плати неустойка);
цялата документация се поддържа правилно, в достъпна форма, състоянието на нещата във фирмата винаги е ясно от докладите;
компанията, която предоставя счетоводни услуги, се интересува от развитието на вашия бизнес и увеличаване на печалбите, тъй като това прави сътрудничеството взаимно изгодно;
коректна работа с данъчните власти и компетентност при актуализиране на законодателството.
За да предоставят счетоводни услуги, предприятията трябва да наемат цял ​​щат от счетоводители, да им осигуряват работни места, да плащат наем и свързани разходи (офис оборудване, мебели, електричество, ремонти и др.). Така всеки служител ще се справя със собствените си доклади. За него трябва да платите данъци, което е около 50% от заплатата. По този начин, ако служителят получи 50 000 рубли, фирмата плаща 75 000 рубли. В същото време последната сума не засяга мотивацията на служителя. За него са важни само парите, които получава в ръцете си. Освен това служителите могат да правят грешки, да се разболяват, да отидат в отпуск по майчинство, да отпуск, да напуснат.

Списък на предоставяните услуги
В La Account LTD работи екип от широкопрофилни специалисти. Предоставят се счетоводни услуги на организации от различни форми на собственост. Гамата от услуги на компанията включва:

експертен съвет;
водене на записи;
нулево отчитане;
регистрация на индивидуален предприемач;
възстановяване на счетоводството;
услуга на опростената данъчна система;
изчисляване на заплати, бонуси, плащания, застрахователни премии;
предоставяне на доклади на правилните органи.
Фирмите, предоставящи счетоводни услуги, поемат пълната отговорност за финансите на фирмата. Развитието на бизнеса, неговата рентабилност и печалба зависи от счетоводството. Интегрираният подход, правната грамотност, осведомеността за всички промени в законите и видовете отчитане също са важни.

Организмът е сложно устроена система, чието правилно функциониране често бива нарушавано. Дали заради вредните ни навици или стресовият начин на живот – нещата, които могат да влошат здравето ни са наистина много. Ако сме отговорни и загрижени за физическото и емоционалното си състояние, трябва да се замислим за навременната превенция, която по-често се състои в редовния прием на някои видове суплементи. Таблетките с витамин Д на Now Foods са добавка, която всеки трябва да има в аптечката си, защото тя е незаменима в много отношения. Можете да се сдобиете с нея и онлайн.

За какво помага витамин Д

Стероидният хормон се синтезира в тялото ни като се излагаме редовно на слънце, също както и като консумираме храни като сьомга, гъби, черен дроб и др. 

Ако никой от тези деликатеси не е по вкуса ни, спокойно можем да се замислим за прием на хранителни добавки с високо съдържание на елемента. С тяхна помощ ще се погрижим за здравето си по възможно най-добрия начин, като ползите от приема на капки или таблетки витамин Д са следните:

 • Превенция срещу инфекции и хронични заболявания;
 • По-здрави зъби и кости;
 • Предпазване от рак (елементът оказва влияние на повече от 200 гена);
 • Правилно функциониране на нервната система – много важно в наши дни;
 • Нормално протичане на бременността;
 • Подпомагане работата на сърцето;
 • Регулиране на кръвното налягане и др.

За децата е от изключително значение да приемат допълнително витамин Д, особено ако излагането на слънце е рядкост. Елементът помага за развитието на костната система, също както и за превенцията от астма при най-малките.

В кое се съдържа

Питате се какво да бъде менюто Ви, за да осигурите на тялото си витамин Д в достатъчни количества? Ето какво е добре да похапвате редовно, за да си набавите елемента:

 • Сирене;
 • Бадемово и соево мляко;
 • Тофу;
 • Овесена каша;
 • Мазни риби;
 • Жълтъци, сирене, кашкавал и др.

Добра идея е да включите към разнообразното си хранене и висококачествени хранителни добавки, които да повлияят и на усвояването на всички полезни вещества. Това не винаги се случва, но можем да промени нещата с помощта на билкови таблетки. 

Кога се пие

Приемът на витамин Д трябва да се случва не само през зимата, когато слънчевите лъчи са дефицит. Хубаво е да пием добавки целогодишно, за да не се стига до състояния като главоболие, хронична умора, псориазис и др. Без наличието на елемента в организма ни, можем да си докараме редица неприятни състояния и заболявания, като бебетата на кърма, възрастните хора и тези с наднормено тегло са най-изложени на витаминен дефицит. Поръчайте от магазин now foods.

Имате тематичен спортен сайт, блог или влог, в който представяте различни спортни събития или публикувате ревюта на отделни букмейкъри, игри, онлайн казина и т.н.? В следващите редове можете да научите повече за интересна афилиейт програма от Palms Bet, за нейните бонуси, стъпки за регистрация и процент на комисионни, които да получавате в случай на реализирани продажби. Как по-ефективно да монетизирате своя сайт? Вижте по-долу!

Какво представлява програмата на Palms Bet

Това всъщност е отделна платформа, позволяваща на одобрените партньори на съответната компания да рекламират нейните продукти и услуги. Те, в замяна, получават определен процент комисионна от реализирания оборот на изпратените от тях клиенти. За целта, ако Вие сте одобрен партньор на Palms Bet, трябва да рекламирате нейните услуги и продукти, така че препратените през партньорския Ви линк посетители да употребяват продуктите на компанията и Вие да получавате съответните възнаграждения. Това всъщност е благодарността на букмейкъра за Вашата работа.

За да може системата да Ви идентифицира като партньор и да отчита резултатите Ви, при регистрацията и одобрението Ви в партньорската платформа на Palms Bet, Вие ще получите специален уникален само за Вас линк, през който трябва да препращате посетителите.

Как да се регистрирате

Всеки желаещ да участва, трябва да е наясно, че за да бъде приет в програмата за партньорство на Palms Bet, задължително трябва да си направи безплатна регистрация. Процесът е изключително прост и бърз, така че не би следвало да имате проблеми. Необходимо е: 

 • Да отидете на съответната регистрационна страница;
 • Да попълните обозначените със звездички полета. Това Важи за всички отделни категории, като “Лични данни”, “Данни на акаунта” и т.н;
 • На финала на процедурата по регистрация трябва да поставите тикче за това, че сте съгласни с общите условия.

Какви бонуси и комисионни Ви очакват

Комисионните и бонусите в програмата за партньорство на Palms Bet се определят на база Вашите възможности да привличате клиенти за компанията и те да залагат и употребяват предлаганите продукти и услуги. Стартово, като нов потребител на програмата, започвате с 30% комисионна и ако сте много добър в това, което вършите, има вероятност процентът Ви да нарасне до 35%, 40%, 50%. Като нов партньор, за първите два месеца от участието си, получавате бонус.

За да подобрявате размера на бонусите и процентите на комисионните си, Вие трябва постоянно да показвате все по-добри резултати и те да се задържат дългосрочно.

Важно! Съдържанието не е подходящо за лица под 18 годишна възраст!