Архив November 2019

 

Знаете ли, че този удобен, практичен, и подпомагащ премахващото напрежение стол може да Ви отпусне истински, да Ви подобри стойката, да Ви предостави истинска, пълноценна почивка. Напоследък често сте срещали предложения за релаксиращи столове и за друг тип мебели, предлагащи именно това – спокойствието.

Днес Ви предлагаме да опитате и Вие, закупувайки си релаксиращ стол. Сами ще се уверите, че ползата му е огромна.

Можете да погледнете всички видове столове онлайн, на сайта на Mebelisto.com, или да разгледате предложения в  мебелни магазини, имащи шоурум.

Добра идея е да посетите такива магазини, да си харесате, вече тествали, даден стол, и да го поръчате онлайн.

Този уикенд е и черен петък, период, в който спокойно можете да намерите отстъпка и да си закупите релаксиращ стол на адекватна цена.

Какви видове релаксиращи столове се предлагат от мебелните компании у нас?

  • Люлеещ се релаксиращ стол
  • Релаксиращ стол, съставен от две части – основна и табуретка за краката
  • Удобни фотьойли

    Снимки: Google Images

  • Кресла

Без значение на кой тип ще се спрете, важно е да тествате, преди да закупите. Тук е мястото да спомена, че този тип столове са универсални, т.е. не се предлагат в различни размери, затова е важно да бъдат тествани.

Кои хора се радват най-много на релакс столовете? Предприемачите, имащи трудни и напрегнати дни, майките, които кърмят (в този случай люлеещите се релаксиращи столове са супер удачно решение), както и за възрастните хора.

Естествено, ако не попадате в категориите, описани по-горе, това съвсем не значи, че такъв тип стол не е за Вас, напротив, всеки има нужда от пълноценна почивка. Ако обичате да четете, седейки на релаксиращ стол, четенето се превръща в истинско удоволствие.

Финални думи

Какъв тип стол ще изберете, за пълноценната почивка, зависи изцяло от Вас. Ние Ви препоръчваме да опитате релаксиращ стол, който се люлее. Повечето модели са с ергономични дизайни и с функционалност, предлагаща пасивна стока  както и възможност за люлеене.

Днес проблемът със замърсения въздух е изключително сериозен. Особено, когато се касае за София, Бургас, Варна и останалите големи градове на България.

Производителите все по-често инсталират специални филтри на дизеловите автомобили, които имат основна задача да изолират и отстранят твърдите частици, образували се от изгорелите газове.

Любопитно е да кажем, че както всеки един консуматив, така и тези филтри имат определен период на експлоатация.

Тяхното износване (запушване) води до редица проблеми, като минаване на двигателя в авариен режим, повишен разход на гориво и др.

Запушването на DPF / FAP филтъра води и до обратно налягане и до повреда в тубото и EGR-a на двигателя.

Компютърът на автомобилите, особено на по-новите модели, следи стриктно състоянието на изгорелите газове. Обаче все още не са конфигурирани така че когато превишат стойности на замърсяване, автомобилният двигател да спре работа.

Решението на проблемите с филтрите е или тяхното отстраняване, или профилактика. За да се извърши това е необходимо да се изготви нов софтуер, който да локализира и изолира този филтър в компютъра на автомобила. След като се извърши това, , “проблема” с филтъра вече никога няма да се появи. Успоредно с тази процедура е възможно с новия софтуер да се направи и чип тунинг.

Редица компании предлагат услуги по премахване на DPF / FAP филтри, както на всички европейски марки автомобили, така и на японските. 100% гарантирани софтуерни решения за Mazda DPF, Mitsubishi DPF, Toyota DPF, Lexus DPF, Opel DPF, Subaru DPF и др. с “Denso” електроника.

Ако търсите надеждна компания, предлагаща услуги по премахване на ДПФ филтри, то DPF.bg е точното решение за Вас.

Защо Ви пишем всичко това ли? Тъй като малко са компаниите, които знаят в детайли как да локализират проблем, влияещ неблагоприятно на околната среда.

Желателно е и Вие да се доверите на опитни специалисти, разполагащи със знанията и уменията, както и с необходимата апаратура и софтуер, тъй като тези атестати са гаранция за успешно свършена работа.