Архив July 2019

Имам удоволствието да Ви представя един хотел в Студентски град, от който ще останете изключително доволни, в случай че го посетите.

Става въпрос за бизнес хотел OLIVES CITY HOTEL, разположен на много комуникативно място, удобен за посетителите.

София е изключително приятна за разходка, но със сигурност един ден няма да Ви е достатъчен да се насладите на всичките й прелести.

Ако сте туристи, решили да посетите столицата на България, спокойно можете да направите резервация за няколко нощувки в OLIVES CITY HOTEL, след което внимателно да си набележите туристическите обекти, които да посетите.

Забележителностите, които аз препоръчвам са:

 

Първо да разгледате Националният дворец  на културата, след което да посетите Музей на спорта, Славейковият дъб, Народен театър “Иван Вазов”, както и Орлов мост.

Мисля, че е постижимо за един ден!
За вторият ден можете да посетите Витоша, да зърнете София от местността “Копитото”, тъй като от там се вижда почти целия град.

След това можете да разгледате църквата “Света Неделя”  и ако остане време да посетите някой от софийските молове.

Какъвто и маршрут да изберете, ще Ви бъде нужно да релаксирате, тъй като доста ще се поуморите. Релаксът, който ви предлагаме да “грабнете” е именно от хотелът, който по-горе посочих.

Обслужването е на топ ниво, а допълнителните екстри, които хотелът предлага ще ВИ помогнат бързо да релаксирате и да се презаредите с енергия за следващият ден.

Уют, комфорт, удобство и висококачествено обслужване. Това са само няколко думи ,с които може да се характеризира хотел Olives City Hotel.

Оливс Сити Бизнес Хотел е разположен в подножието на Витоша и се намира между двата основни бизнес комплекса – Бизнес Парк София и Световния търговски център Интерпред . Близостта му до Летище София и централната част на града, го правят подходящ, както за посрещането на бизнес и ВИП гости, за успешното провеждане на работни срещи и мероприятия, така също и за пълноценна почивка по всяко време.

Olives City Hotel
София 1700
Студентски град,
ул. Професор Христо Вакарелски 1А

 • 2 км от най-близката Метро станция Г.М.Димитров, на около 5 минути с автомобил
 • 3 км от Световния търговски център Интерпред, на около 6 минути с автомобил
 • 3 км от Спортна зала Арена Армеец София, на около 7 минути с автомобил
 • 4 км от Парадайз център, на около 7 минути с автомобил
 • 6 км от Националния Дворец на Културата, на около 10 минути с автомобил
 • 6 км от Центъра на София, на около 10 минути път с автомобил
 • 7 км от Интер Експо и Конгресен Център (IEC) – на около 10 минути с автомобил
 • 8 км от Бизнес Парк София, на около 12 минути с автомобил
 • 9 км от Летище София, на около 15 минути с автомобил
 • 10 км от Централна ЖП гара, на около 17 минути с автомобил

 

Ако Ви предстои закупуването на ново жилище в София, то без съмнение трябва да разгледате предложенията на строително-инвестиционна компания BLG.bg

Компанията може да се похвали с редица завършени успешно кооперации, жилищни и търговски сгради, както и обекти, които не само изглеждат превъзходно, но са изградени с най-високите технологии, материали и по най-новите стандарти.

Такъв е и жилищен комплекс Мона, към който можете да закупите имот още днес.

Комплексът се състои от четири отделни сгради, което означава, че можете да избирате апартамент с различна гледка, в една от четирите кооперации.

Предлаганите жилищни площи са в така наречения закрит комплекс, което означава, че можете да се радвате на спокойствие и тишина и лесно ще си почивате, след напрегнатия работен ден.

Локацията

Комплекс МОNA е разположен в квартал „Манастирски ливади“, с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на София, природен парк „Витоша“, Околовръстен път и изходите на града. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот, а вълнуващите панорамни гледки към Витоша и тези над града, допълват домашната идилия.

Удобства

Комплекс МONA предлага голям избор от двустайни и тристайни апартаменти, които са удобни и функционални. В сграда 1 ще бъде изградено и специално co-sharing тип помещение за всички живущи, както и поляна за домашни любимци. Сградата ще разполага с вътрешен и външен паркинг.

 

Сградите, в които можете да закупите жилище, както и площта на апартаментите

Сграда 1

137 апартамента:

 • двустайни:
  от 52 кв.м до 70 кв.м
 • тристайни:
  от 79 кв.м до 126 кв.м
 • четиристайни:
  от 148 кв.м до 204 кв.м
 • 110 подземни и надземни гаража и паркоместа

Сграда 2

133 апртамента:

 • двустайни:
  от 60 кв.м до 82 кв.м
 • тристайни:
  от 97 кв.м до 124 кв.м
 • четиристайни:
  от 131 кв.м до 218 кв.м

Както сами можете да се уверите, удобствата, доброто разположение, изборът от жилища, правят така, че лесно да направите правилната сделка.

По повод инвестицията, трябва да знаете, че можете да закупите имот директно от изпълнителя, заобикаляйки фирмите за недвижими имоти, които изискват от своите клиенти комисионна.

Мото събор 2019 – Предел

Преде

Снимки: Радослава Топалска