Архив November 2018

Експертите в сферата на часовникарството твърдят, че всеки мъж с чувство за лично себеуважение след своя четвърт вековен юбилей трябва да носи часовник на цена не по-малко от 1000 лева и с автоматичен механизъм. Тази вещ не просто измерва времето, а е самият мост за връзка на човека и времето. Като такъв, той е символ на стил, класа, характер, връзка с историята.

Ако става въпрос за практичност и технически характеристики, часовниците са резултат на безкрайни часове усилия и работа, за да се съберат безбройните малки елементи  и да се сглобят в една стройна и сложна машинка с малки размери, работеща с изумителна точност. Класните часовници са в по-голяма степен престиж и имидж, отколкото уред за по-точно измерване на времето в сравнение с другите часовници. Необходимостта да се притежава нещо стойностно, уникално и неповторимо винаги ще живее у човека и това е причината да имаме днес произведения във всички сфери на живота, единствени по рода си.

Часовници на престижни марки

Според вижданията, които битуват сред хората по отношение на часовниците,  мъжът, който се приема за успял, задължително трябва да притежава часовник с отлично качество на бранд, който е известен с престижа си. Закупуването на подобна вещ на разкоша бързо ще докаже, че инвестицията не е била излишна. Покупката на скъп часовник значи купуване и на престиж, връзка с традициите, влизане в клуба на хората с вкус. Можете да разгледате селектирани маркови  часовници при нашите приятели в онлайн магазин Timebox.bg, които предлагат оригинални продукти с гарантиран произход.

Часовници среден клас

 

Ако закупуването на скъп марков часовник не е във възможностите на един мъж, то съществуват и много други варианти за престижна и ценна покупка извън баснословните суми. Това са достъпните марки, среден клас. Часовниците Timex, американско производство,са класика на американската мечта, която може да бъде сбъдната с марков часовник на не особено висока цена. Японският производител Casio също предлага разумни цени и много голям избор. Моделите им са в различни стилове, които ще паснат на начина на живот на всеки потенциален клиент. Ако ежедневието Ви е рутинно, за Вас е класическият модел часовник. За активните натури, които обачет да бъдат сред природата и искат различни функции е спортният часовник. Ако не можете да изберете между тези две възможности, защото животът Ви е съчетания между типа ежедневие, тогава може би спортно-елегантният часовник ще бъде точно за Вас.

За привържениците на достъпния тип часовници са предложенията на японския Orient. Той ще задоволи претенциите за самонавиващ се качествен  часовник на средна цена. Има опция и за мъжете ,които предпочитат швейцарското качество на достъпна цена. Това са предложенията на Swatch, които ще задоволят тези изисквания.

В крайна сметка не токова цената на часовника е важна, колко емоцията. Защото покупката на часовника се асоциира с встъпване в определен начин на живот. С марковия часовник мъжът влиза в клуба на успешните. Но цената не може да купи увереността в собствената личност, затова ценен е този часовник, който се носи с достойнство и самочувствие.