Архив July 2018

Пловдив е вторият по големина град в България и определено ми е любим.

Причините, поради които обичам град Пловдив са много, една от които – високоскоростният достъп до интернет.

 

Ако и Вие от скоро сте се преместили да живеете в град Пловдив, но още се чудите към кой  интернет доставчик да се свържете с Интернет, то тази статия е точно за Вас.

Нека Ви представя компанията CooolBox.bg  – интернет доставчик в Пловдив, който многиза предпочитат, сигурен съм, че и Вие ще харесате.

Причините са много, но найважните могат да се откроят по  този начин:

  • Висок процент uptime
  • Надеждна свързаност, без прекъсвания по време на бурия, дъждовно време и други
  • Коректност
  • Качествен съпорт

Е, ако Ви трябва 100 % оптичен интернет, телефония и цифрова телевизия, то започнете от компанията CoolBox. Можете да се свържете с оператор на национален телефон 0800 45 845 и да заявите монтаж, като предварително обясните каква услуга желаете, както и къде точно се намирате.

Ако и Вие, както повечето модерни младежи, гледате филми онлайн, слушате радио по електронен път, или бизнесът Ви е съврзан изцяло с онлайн пространството, то тогава сте сред хората, които имате нужда от НАДЕЖДНА връзка, която гарантира качествено предаване и приемане на информация в цифров вид.

Благодарение на Fiber To The Home, технология, при която се използва съвсем отделно оптично влакно от техническия център на компанията до всеки дом, можете да се възползвате от изключително висока скорост на предаване на данни.

Технологията позволява скорости над 1 Gbit/s, което е непостижимо за конвенционалните мрежи, като каналът за up-load и download е симетричен, т.е. качването и свалянето на информация са аналогични, за разлика от други технологии, където пропорцията е едно към четири (ADSL – download/upload 1 към 4).

За финал на написаното може да се каже, че днес почти всяко домакинство е свързано към Глобалната мрежа, но повече от половината все още ползват скорост, която не е задоволителна за онлайн стрийминг, за гедане на онлайн филим с 4k, например. Естествено, тенденцията е поетапно всеки клиент в България да получи по-висока скорост.

 

Заредете се с лятно настроение и възможност за една релаксираща почивка в апартамент под наем в Созопол

Едни от най-добрите месеци, които предразполагат като време да си организирате лятна почивка са юли и август. И ето, че се изправяме пред предизвикателството да си намери място за поне пет или седем нощувки. Би било чудесно да си откраднем повече почивни дни за да прекараме край морския бряг, но служебните ни ангажименти едва ли го позволяват. Ето защо ще се задоволим с по- краткотраен, но пък качествен престой. За да си резервирате идеална почивка обаче е добре да помислите за някои важни неща като това какви са очакванията ви, сами, с компания или със семейството си ще почивате, с или без изхранване да бъде резервацията. Това са основните детайли, които всеки, изправен пред предизвикателството да организира почивка на море трябва да предвиди.

Статистика показва, че през последните няколко години има бум на търсенето на апартаменти. Това е провокирано от факта, че в едно двустайно жилище могат да се настанят четирима души или реално едно семейство с две деца. Изключително удобно и функционално, но да не забравяме, че това е и финансово изгодно предложение, което може да ви спести доста пари. Като споменахме добрите оферти е добре да имаме предвид и дестинацията към която да се отправим. Южното Черноморие откъм добри и изгодни оферти за наем на апартаменти и приятна почивка определено има какво да ни предложи. А наистина сега е момента да се възползвате от изгодните цени например за апартамент в Созопол под наем.

Созопол е известен със своята прекрасна архитектура и живописна природа. Местата около града като къмпингите Каваци, Смокиня, Веселие и други се пълнят от множество туристи, които предпочитат спокойствието и тишината, отколкото претъпканите ВИП курорти. За тези, които наистина се нуждаят да избягат от сивото и натоварено ежедневие наем на апартамент в Созопол или в близките до града местности е предпоставка за много настроение, релакс и отдих. Ако търсите дестинацията, която наистина си заслужава а посетите то невероятната живописна природа на града и местностите около нея ще допринесат за това да се почувствате като преродени и напълно отпочинали.

Не чакайте и последните свободни места да свършат, потърсете комплекс Мапи Холидейз и резервирайте апартамент с морски изглед, добри условия и удобства. Погрижете се за това дори петте дни летен отпуск да са максимално пълноценни като възможност да получите енергия, настроение и спокойствие.  Ако обичате морето, искате да се събуждате от шума на вълните и сте почитатели на разходките в планината, то ние имаме идеалното предложение за апартамент под наем край Созопол. Възползвайте се от предложенията на комплекс Мапи Холидейз още сега!

30 представители на фамилия Параскови се събраха на родова среща в село Долен (Община Сатовча).

На 21 юли 2018 година  една от големите фамилии на село Долен успя да събере млади и стари, хора, с корени от едно от най-красивите български села, на родова среща, организирана за първи път.

На събитието присъстваха представители от фамилиите Миленкови, Джуневи, Параскови и други.

За събитието бе организиран курбан, а забавленията продължиха до ранни зори.

Оркестър, професионални певци, много танци и забавления. Това са само малка част от думите, които могат да се кажат за събитието.

Общата фамилна снимка можете да видите от тукЧ