Архив March 2018

Полезна информация за собствениците на скъпи смартфони!

Бъдете Оригинални и Шик с новите модели калъфи, които се предлагат от магазин SkytheLimits

Днес мобилният телефон се смята за един от най-важните аксесоари и помощници в ежедневието на всеки младеж. Съществуват много различни модели на мобилни телефони, както и аксесоари за тях. Разнообразието е огромно, и като апарати, и като джаджи, придаващи уникален външен вид на смартфоните.
Едно е факт, че през 2018 година мобилните телефони са по-употребявани дори от компютрите.
Ако търсите оригинални решения за по-добър вид на Вашият телефон, то можете да се доверите на магазинът, за който споменахме по-горе. Очакват Ви богато разнообразие от калъфи за Айфон, Самсунг, Huawei и други популярни марки смартфони.

Най-оптималното място за купуване на аксесоари от този тип е специализиран магазин, където наистина можете да видите в детайли продуктите. Освен това, винаги трябва да проверявате дали даден калъф е съвместим с Вашият смартфон, тъй като често се получава да има малко разминаване. Калъфите с капаци също не винаги стават за всеки тип телефон, и е важно още сега да решите дали ви трябва калъф с капак, или класически калъф.
Освен с по-добър външен вид, подбирайки качествен калъф, то вие ще можете да съхраните по-дълго време телефонът си. Например, ако си обичате джаджата, ако сте привикнали към нея и не искате да се разделите по никакъв начин, то е най-добре да предприемете мерки по защитата й. Какво имаме предвид ли? Именно това, че ако защитите добре смартфонът си – подберете протектор, който е луксозен и скъп, но същевременно изключително качествен, както и калъф, който би го защитил дори при изпускане от много високо, то можем да обобщим, че по този начин ще получите на 100 % протекция.
Ако работите дейности, свързани със строителство, ремонти, и често сте с изцапани ръце, то калъфът е първото най-важно нещо, което трбява да придобиете. Иначе рискувате да повредите телефонът си, а добре знаете, че при повреда от изпускане, гаранцията не важи.
Консултантите на Скай дъ лимит също е важно да ги споменем, тъй като те биха Ви помогнали да изберете най-точния модел, стига да споделите какъв апарат ползвате. Благодарение на многого опит и отзиви от настоящи клиенти, можете да отсеете най-качествения калъф, изхождайки от потребителските мнения. В края на краищата, по-добре е да отидете в магазин с добро обслужване и да сте сигурни в правилното качество на стоките, отколкото да пазарувате онлайн, но ако нямате магазин за GSM аксесоари наблизо, то вариантът е да поръчате онлайн.

Важно е да сте уверени, че искате конкретен модел аксесоар. Тогава покупката е на правилният би била лесна задача.

☆ Гордите собственици на iPhone, както и тези на Samsung и Huawei вече са се убедили многото предимства, предоставящи им тези модели, но често пренебрегват сигурността.

Нещо повече, по традиция българите свикнем ли с нещо, трудно се разделяме с него, или в най-добрия случай търсим същия модел, който вече сме имали, или поне близък до него, но за да избегнем това неприятно чувство, то можем да се постараем, защитавайки смартфонът си още в началото от закупуването му.

В обобщение на всичко написано до този момент можем да кажем ,че повече от хиляди клиенти вече поръчаха кейсове, калъфи, протектори и други аксесоари за своите смартфони, направете го и вие!

Онлайн се предлага огромно разнообразие от спални комплекти и обзавеждане за спални, които ще задоволят и най-изисканите вкусове и предпочитания.

Модерният интериорен стил се характеризира с уникална, лесно разпознаваема естетика: ясни линии, контрастни цветове, декоративни ексцесии. Удобни, модерни, светли и цветни – такива могат да бъдат и Вашите  модерни мебели.

Ако сте избрали тази интериорна посока за вашата спалня, ви предлагаме да се запознаете с избора на  мебели за спалнята, които Мебели Арена предлага на Вас – клиентите. Преглеждайки колекцията, може да искате да възпроизведете една от опциите в дома ви.

Модерни мебели са предимно функционални. Всеки елемент  обслужва вашите практически нужди. Легла с чекмеджета за съхранение, вградени и шкафове с различни конфигурации със затворени и отворени секции, обширни кутии и чекмеджета, компактни маси за дрехи и други модерни мебели позволяват създаването на най-удобния интериор.

Модерните спални мебели имат красив дизайн. Тъй като в модерния интериор се допускат експерименти с текстури и цветове, дизайнерите украсяват обзавеждането за спалнята с доста въображение. За производството на модерни мебели се използва широка гама от материали: традиционно дърво и модерни аналози на ПДЧ и МДФ, метал, стъкло, пластмаса. Лакираните, ламинирани или боядисани повърхности, фурнири, кожи, огледални вложки, красиви фитинги и други декоративни техники правят мебелите в спалното помещение наистина изключителни и привлекателни.

В допълнение към всичко казано, като добавим и максималният комфорт, който спалното обзавеждане от съвременен и модерен тип предлага на клиентите, то можем да обобщим, че съвременните спални комплекти, освен с добра визия, се отличават и с многото полезни свойства, правещи така, че сънят да е пълноценен.

Всички знаем под какъв стрес живеем днес. Именно и поради тази причина, вечер, когато дойде време за семейно спокойствие, тябва да се насладим на максимален комфорт и уют.

Е, разгледайте предложенията за спални от Мебели Арена и Вие, възможно е да си харесате комплект, оборудване, елемент, който да добавите към Вашият дом.

Кухни онлайн от Мебели 1

Разгледайте различните типове кухни от Mebeli1.online, кликайки върху изображението

Кухнята е работно място за домакинята, където тя  прекарва по-голямата част от времето си. В тази стая семейството се събира сутрин и след работа. Важно е пространството да е удобно, защото влияе върху настроението и духовния климат в къщата.

Правилото на триъгълникът  в кухнята

Създаване на удобно място в кухнята под формата на  триъгълник  може да направи така, че всеки уред да е изключително удобен за ползване, всеки рафт, хладилник, шкаф, място за съхранение и отпадъци, да са на „една ръка разстояние“, т.е. по този начин пространството е максимално употребено и се създава максимално удобство и комфорт.

Ако функционалното пространство е изградено въз основа на този принцип, тогава всичко, от което се нуждаете, е в близост, която би предотвратило умора и би спестило много време, време, което можете да употребите по друг начин, например, радвайки се на Вашите деца.

Прави или кухни под ъгъл

За разлика от правата кухня, ъгловото  разположение може да се използва на 100 %, като домакинята има две или повече работни повърхности, а образуваният ъгъл има редица полезни свойства  и предоставя удобство, комфорт, бърза работа.

Ъгловата кухня е просторна и ергономична. Модерни проекти ви позволяват да използвате ъгъла на стаята, като използвате цялата област, спестявайки дори всеки сантиметър.

Класическата L-образна кухня има привлекателен външен вид. Тя лесно се вписва в интериора на модерните помещения, може да се интегрира и бар плод.

 

За кои стаи е удобна ъгловата кухня?

Обикновено такива кухни се използват в малки помещения, където борбата е за  всеки сантиметър. С компетентно оформление, под печката се разполага пералня и съдомиялна машина.

 

Предимства на ъгловата кухня по поръчка

Кухнята по поръчка позволява да се вземат предвид всички характеристики на стаята. Ако апартаментът има неравномерни стени, много изпъкналости, тръби и цепнатини, те лесно се отстраняват в шарнирните и подовите шкафове, в модулните калъфи, покрити със стени.

Когато поръчвате ъглова кухня от производителя, можете да получите намаление от  цената и да получите по-добро качество от това, което се предоставя от посредниците. Именно и поради тази причина Ви съветваме да търсите продукти от производители, а не от прекупвачи и търговци, работещи с такива.