Архив February 2018

Месец Февруари е към своя край. Само след броени дни ще настъпи най-женският месец от година, който бележи и началото на пролетта. През Март всички ние тръпнем в очакване на топлото време и дори се подготвяме за лятото, което пък от своя страна ни носи безброй положителни и незабравими емоции! С две думи, най-хубавото тепърва предстои…

8-ми Март е най-важният ден от месеца, като на тази дата бележим празника на майката, а и също така на всяка една жена. Купуваме цветя, подаряваме ги на близките за нас дами и им отправяме сърдечни пожелания по случай празника. Надяваме се да ги зарадваме от сърце и също така вярваме, че като им подарим красиви цветя, това навярно ще се случи!

Ако планирате да разгледате букети за нея – 8ми март, но все не успявате да намерите време за това, посетете онлайн магазин за цветя Тиаре и изберете най-красивите за Вашата майка, сестра, любима, или друга роднина. Това място ще Ви предложи уникални арт решения, на които надали сте попадали до този момент. Креативността и чувството за естетика, с които е създаден всеки един букет в този сайт са осезаеми и именно това ги прави толкова впечатляващи…

Направете 8-ми Март най-щастливия ден в живота на някоя ценна за Вас жена. Независимо от това дали сте мъж, или дама, можете да подарите пъстроцветен букет цветя на представителка на нежния пол. Например, всяко момиче би могло да зарадва своята майка, поднасяйки й красиви цветя с усмивка на лице. Няма нищо по-трогателно за всеки родител да получи именно такъв подарък по случай свой личен празник. Подарък, поднесен от най-ценния човек на света – детето!

Има и друг вариант – да зарадвате Вашата любима. Не само рожденият ден е повод да купите червена роза на нежната Ви половинка. Всъщност, можете да намерите още безброй много причини да се отправите до близкия магазин за цветя и да изпратите след това избора си до адреса на своята любима… 8-ми Март е чудесен повод да направите това! Възползвайте се от този прекрасен празник и дайте най-доброто от себе си, като разбира се, не забравяйте и подаръка. Можете да добавите към цветята и хубав парфюм, или пък шоколадово лакомство, или пък дори плюшена играчка! Ако празнуващата дама е на възраст, която позволява такъв вид изненада, жестът ви наистина ще се хареса много…

Изберете магазин Тиаре и направете 8-ми Март един наистина незабравим ден! Само там ще можете да намерите толкова много приказни букети, събрани на едно място. А цените… Те са също толкова атрактивни, колкото и продаваните букети. Насладете се на всичко това!!

Темата за кредитирането винаги предизвиква смесени чувства у потребителя. Заема е така нареченото необходимо зло особено в трудни моменти, в които изпитваме спешна нужда от пари. В живота ни настъпват събития, които безспорно трябва да разрешим и главен ресурс за това се оказват именно финансите. Липсата им провокира у потребителя търсене на фирма, на която да се доверят и да се възползват от нейните условия по получаване на съответния кредит. Фактите са достатъчно красноречиви за това, че имаше момент, в който българина загуби доверие във фирмите за бързи кредити, като причините за това наистина се оказаха основатели. Скритите условия, миниатюрния шрифт и други злоупотреби докара мнозина кредитополучатели до просешка тояга. Разбира се, това нямаше как да продължи до безкрай и именно намесата на държавата като регулатор в тези финансови отношения успя да внесе известна доза сигурност и стабилност в сектора.

Статистика показва, че около 10 % от българите нямат абсолютно никакви спестявания. Това на практика ги прави потенциални клиенти на тези фирми за бързи кредити. Нуждата от пари за спешен ремонт, пътуване или неотложна операция са част от реалността, в която живеем и именно необходимостта от финансова услуга, която да можем да използваме към настоящия момент се оказва едно от възможните решения.

Днес, когато са изправени пред избор на коя фирма да разчитат за помощ, клиентите са особено внимателни. Именно това, че дълго време се акцентираше на злоупотребите и измамите, които си позволяваха доста фирми за бързи кредити до известна степен накара клиентите да се отдръпнат от този вид услуга. Високите лихви и непосилни такси, които се оказа, че дължат в последствие наистина достигнаха своя пик. Това накара редица държавни институции да алармират и да поведат битка срещу нелоялните кредитодатели и лошите условия, с които затягаха оковите на своите клиенти. С регулирането и лицензирането на фирмите за бързи кредити настъпи баланс във финансовите отношения между клиенти и небанковите компании. Създаде се Асоциация на фирмите за бързи кредити, които спазват етичен кодекс, като основната им мисия е удовлетворяването на клиентите. Прозрачност, коректност и създаване на благоприятни финансови условия върна до голяма степен доверието на потребителите към компаниите, предоставящи бързи кредити. всъщност самата регулираща практика, която се наложи от Държавата даде и повод за създаването на една конкурентна среда, в която тези, които се опитаха еднократно да измамят своите клиенти бяха елиминирани и на пазара останаха единствено фирми, които заслужават нашето внимание и доверие. Практиката показва, че потребители, използвали услугите на КреДирект отново се доверяват на професионализма и качеството на предлаганите услуги.

 

Подарявайки букет с цветя рядко се замисляме за това какво е посланието, което те носят. Обикновено опитните цветари разполагат с богат арсенал от познания и биха могли да ви насочат според конкретния повод кои биха били идеалните цветя за свети валентин, 8-ми март или рожден ден. Значението на цветята и начина, по който ги поднасяте носят конкретна символика и винаги е желателно да се съобразявате с това, за да не изпаднете в неловко положение. Не е случайно, че за празника на любовта се предлагат едни от най-популярните за този повод цветя – рози, орхидеи, гербери, лилиуми и други. Красотата на тези нежни и аранжирани подобаващо букети може да поднесе посланието, което за много мъже е трудно да изрекат с думи. Затова ако имате нужда от вестоносец, то с внимание подберете цветята, които ще поднесете на своята любима за Свети Валентин.

Розите са идеалното средство, с което да разкриете чувствата си. Те са прекрасни, ухаят невероятно и няма жена, която да не се впечатли от прекрасен букет от рози, получени за Свети Валентин. Броят и цвета на розите, които се използват за букета също са определящи. Те показват колко силно обичате своята дама и колко много означава тя за Вас. Колкото повече рози в букета или кошницата, толкова по-силно е посланието за вашата безрезервна обич. Класическото червено е хит сред влюбените двойки, но не бива да подценявате и останалите цветове като бяло, розово или жълто. Те могат да са акцент и внесат визуален комфорт в елегантния букет. Освен това те също имат конкретно значение и можете да използвате момента, за да потвърдите, че сте изцяло предан на своята съпруга или приятелка.

Друго също популярно цвете, което се поднася за Свети Валентин са герберите. Тяхната пъстрота и елегантност ги прави особено изящни и стилни, когато са оформени в грижливо аранжиран букет. Естетите и мъжете, които държат на своята еманципирана дама показват своето уважение и страст именно с прекрасен букет от гербери. Много от Вас вероятно свързват тези цветя с първия учебен ден, защото герберите са доста популярни и се използват за учителски букети. Именно тази асоциация е и символиката, която те носят – уважение, признателност, благодарност. Това са красиви цветя, които са подходящи не само за Свети Валентин, но и за всеки друг дамски празник, затова не ги подценявайте като възможност.

Напоследък доста популярни за Свети Валентин са и лилиумите. Те показват класа и перфекционализъм. Леката строгост, която носят тези цветя ги прави съвършения вариант за букет, който да поднесете на своята дама, ако тя е безкомпромисна към външния си вид и обича лукса.

Независимо от това какви цветя ще изберете за Свети Валентин нека те носят нежното ви любовно послание и да са подходящи за дамата, на която ще ги поднесете.