Архив June 2017

Имам удоволствието да споделя с читателите на Djunev.info един много интересен онлайн магазин, предлагащ луксозно спално бельо – Atribut.bg

Защо Ви споменавам за него ли? Тъй като благодарение на Атрибут БГ успяхме да преобразим спалнята и сега сънят ми е далеч по-спокоен.

Препоръчвам с двете ръце да разгледате предлаганите артикули, които са добре подредени, и да си изберете качествено спално бельо от реномирани италиански компании.

Ако търсите да си закупите:

Възглавници.

Олекотени завивки.

Чаршави, пликове, калъфки.

Спални комплекти.

Шалтета за спалня.

Луксозно бебешко спално бельо.

Покривки за маса, празнични и всекидневни.

Хавлиени кърпи, подходящи при посещение на СПА центрове, на плаж и други.

Както и много други разнообразни продукти в тази област, то трябва да знаете, че Атрибут БГ е един от лидерите и ще отговори на очакванията дори на най-взискателните потребители.

По отношение на доставката, ако поръчате стока за сумата от 100 +  лева, то тя ще бъде за сметка на подателя, т.е. ще можете да спестите средства от това.

Опаковката, в която се предлагат луксозните продукти е изискана, което ги прави още един чудесен вариант за подарък, в случай, че сте попаднали в безизходица, а все пак трябва да закупите подарък.

Често дами и господа  на средна възраст, при планирани посещения на гости на роднини и приятели, се възползват от продуктите на Atribut.bg. Това е чудесен шанс и Вие да се възползвате, тъй като продуктите са чудешно решение за изненада. Нещо повече, продуктите ще бъдат използвани, полезни за всяко домакинство и благодарение на тях ще може да се извърши премяна на домът Ви.

Вкарайте хармония и уют в домът си, преобразете го с много малко средства. Направете го различен спрямо настроения, сезон или без повод. Прибавете свежест и пъстро настроение за  по-спокойни дни и нощи, прекарани в “семейното гнездо”, наречено ДОМ.

В обобщение, гарантирам, че продуктите ще Ви допаднат и ще се впечатлите от богатото разнообразие, което се предлага. Достатъчно е да си отделите пет минутки от ежедневието и да разгледате каталога.