Архив April 2017

Благоевград диша, мръсен въздух, поне това се вижда от снимка, нарпавена рано сутрин.

В живота на всеки от нас настъпват различни обрати. Сблъскваме се както с изключително щастие така и с ужасяваща тъга. Това е част от живота и ако за празници не се нуждаем от приготовления и винаги сме готови да ги приемем с отворени обятия, то никога не сме достатъчно подготвени с това да приемем смъртта на наш приятел или близък. Преодоляването на тези трудни моменти са изпълнени с много скръб и истинската подкрепа в такива моменти наистина е от голяма полза. Раждаме се и умираме и този кръговрат никога не спира. Страшно е, боли и с особена трудност изживяваме тези моменти. Да се сбогуваме завинаги с близките си хора, които толкова много обичаме е непреодолима загуба, която наистина е трудно да се изрази с думи. В такива моменти организирането на погребение е лишено от разум и кондиция. Това е и една от причините близките на починалия да се обръщат към траурни агенции, които да се заемат с това неприятно обстоятелство.

Кипарис траурна агенция София извършва организация на погребения, като така няма да пропуснете съществените детайли, които тази церемония включва. Да се сблъскаме с жестоката реалност и в този злополучен момент да се заемем с натоварващото задължение да организирате погребение е повече от травма за близките. Затова в тежки трудни моменти е препоръчително да използвате услугите на траурна агенция. Така ще можете да се сбогувате с близкия човек и няма да обременявате съзнанието си с други дейности. Предимството, което предоставят траурните агенции са наистина в това, че не се ангажирате  с нищо, което да помрачи спомена за близките Ви.

Добре е, когато в трудни моменти можем да разчитаме на някого. Учтивото и любезно отношение, както и това, че служителите в траурните агенции действително имат нужния подход за да предразположат и окажат съдействие в този труден момент наистина е важно.  Погребението като акт а изпащане на тленните останки на починалия от векове е церемония, която е свързана с огромна скръб. Цялата организация по изработката на некролози, венци, избор на ковчег, опело в църква, транспортиране на покойника до гробищния парк и други са ангажимент и изцяло се поемат от траурната агенция. Близките така ще могат да отдадат последна почит и да изразят безкрайната загуба, която са претърпели. Би било твърде нелепо в такъв момент да правите проучване и да търсите агенцията ,която предлага най-ниска цена на погребалните услуги. Но тъй като реално всичко зависи от парите в един момент трябва да се съобразите и с финансовите си възможности. За достойно погребение,с което да изпратите близките си хора, се доверете на траурна агенция, която може да предложи различни варианти по отношение на цената на услугата.

Алекс, Илиян и Максим, т.е. Илиянчо с братовчедите си