Архив March 2017

В повечето апартаменти коридора представлява тясна и тъмна стая, от която се влиза в няколко стаи, кухня и баня. Слънчева светлина тук не, отворени са вратите, водещи до другите стаи. Следователно за това място вероятно има специални изисквания. За да научите отговора на този въпрос, както и за да направите качествен ремонт сами, прочетете за опита на вече миналите по този път.

Като начало трябва да свалите старите стенни покрития. Ако са тапети, можете само да ги издърпате. Възможно е да не успеят да се отлепят изцяло.

Затова опитайте с вода. Намокрете стената и изчакайте докато попие течността. След това свалянето е лесно.

Ако покритието е с боя, махнете я. Вероятно ще се вдигне много прах, но остатъците от налющена боя оставят грозни следи и независимо какво искате да сложите отгоре, няма да е естетично. Определено ремонтът ще се обезсмисли.

Ако обаче се налага да къртите, заради повреди по стените или по- упорито залепнало покритие, постелете по пода найлони или хартия, за да го предпазите от повреждане. Организирайте извозването на отпадъците своевременно, за да можете да работите после спокойно. След изнасянето на строителните отпадъци от жилището, можете да се захванете със самия ремонт.

Ако таванът има нужда от ремонт, започнете с него. Монтирайте кабелите и осветителните тела, сложете гипсокартона и боядисайте. След това продължете с планирания ремонт на стените.

Ако коридорът е малък, се препоръча да използвате материали с гланцово или лакирано покритие. Така визуално ще се увеличат размерите му.

Едно голямо огледало, поставено на правилното място, ще създаде ефект на удължено пространство.

В случай, че коридорът е тесен, предвидете възможно най светло покритие на стените и мебели, които са прилепнали плътно до стените. Добре е закрепването им също да е на стената, за да остане празно пространство под тях. Това допълнително добавя пространство.

Сега е момента да смените и интериорните врати, които се виждат в коридора. За предпочитане е да са еднакви.

Не се отклонявайте от предварителните планове за ремонта, за да не прекалите с разходите и финансовите средства да свършат преди да сте приключили с ремонта.

Това е помещението, в което има най- много движение и ремонтите тук трябва да са възможно най- кратки и след тях да се почиства много старателно, за да не се разнесе мръсотията в цялата къща.

Всеки рекламен продукт има точно определена цел. Дали ще изберете да се насочите основно в интернет и там да обхванете максимален брой потребители като аудитория или ще изберете печат на флаери, които да разпространите по пощенските кутии е въпрос на ясна стратегия. Рекламата е сложен процес и това как ще изпълните поставените задачи е определящо за ефективността от нейното използване. Дефиницията на понятието печатна реклама включва в себе си множество продукти, които мога да спомогнат за популяризирането на даден продукт или дейност. Да изберете най-правилния обаче си е въпрос на умение. Затова оставете тази работа в ръцете на професионалистите. От вас се иска да поставите основата и идеите си и разбира се какви очаквания имате, а изработката и отпечатването на флаери, брошури и други оставете на нас.

Да мушнете гланцираното цветно листче в ръцете на минувач или в пощенската кутия на квартала , в който живеете е най-лесната част от разпространяването на печатната реклама. Но докато се стигне до тук се изисква доста труд за да стане реалност този вече отпечатан флаер. Сам по себе си флаера представлява рекламен материал. Той има определено съдържание и отговаря на определени правила за това как да изглежда, как да предава посланието и как да бъде атрактивен за да привлече вниманието на потенциалните клиенти. Затова е от значение да се доверите на печатница, която освен физически печат на флаери предлага и услуга дизайн.

Именно дизайна е този, който кара хората да купуват. Ако сте постнали единствено някакъв шарен текст с атрактивни шрифтове това въобще не достатъчно. Предизвикателството да създадете един уникален флаер е въпрос на умения и креативност от страна на дизайнера, който го създава. Тук трябва задължително потенциалния купувач да бъде заинтригуван. Това разбира се, се постига с атрактивен и интересен вид, правилно поднесено послание и образ, който да бъде разбираем. Прекаления кич и твърде многото цветове действат объркващо на сетивата ни. В един момент се чудим дали да четем или да се мъчим да разберем изображението. Затова печата на флаери и първоначалният им дизайн трябва да съдържат единство полезна информация. Единствено тогава ще видите ефект от това, че сте предали своето послание с флаери към потенциалните потребители. Не използвайте шаблони, бъдете различни, но го направете професионално.

Всеки бранш си има характерни особености. Дали продавате храна, облекло или услуги е важно за да бъде създаден подходящият флаер, с който да информирате хората за това как да се възползват от крайния продукт. Предложете по-най позитивния начин печатен рекламен материал, който да привлече потребителите.

Геймърски пад за мишка Zowie G TF-X

За всички геймъри би било интересно да се запознаят с геймърският пад Zowie G TF-X и най-вече да разберат дали си заслужава инвестицията. Ще се опитаме да опишем чувството при плъзгане и ще направим сравнение с други геймърски падове. G TF-X е в тъмно черен цвят с обшити краища, както и логото на Zowie поставено на малко парче плат, пришито към повърхността на пада.

Размерите на G TF-X са 485х400х3,5 мм. За сравнение известният геймърският пад Qck Heavy е с размери 450х400х6 мм, така че падът на Zowie е малко по-широк. Също така G TF-X е малко по-широк и от другия геймърски пад в G серията на Zowie – G-SR, но това се дължи на разликата ва обшиванета на краищата на геймърските подложки, но работната повърхност е еднаква.

Покриващията материал е същият като на Zowie G-TF Speеd версията, където имате усещането за груба повърхност, но плъзгането е по-бързо от това при нормалните падове от плат.

Много е трудно да се забележат недостатъци по този геймърският пад на Zowie G TF-X, защото качеството на изработна е изключително високо. Обшитите краища не позволяват протриване или разринчване на пада, гумата в основата не първо качество, а повърхността е силно издръжлива на протриване. Понеже повърхността на геймърската подложка не е изработена само от плат, тя се изтърква много по-бавно от обикновенните падове от плат и не се усеща разлика в плъзгането дори след месеци ползване.

 

Материалът от който е изработен геъмърският пад не се усеща, като типичен плат, а по-скоро наподобява на загрубена гума. Това което може да се каже за повърхността е, че по нея се плъзга много бързо и има ниско ниво на триене. Чувството при допир може да се опише, като от твърд пад, но същевременно мек. С други думи, когато плъзгате по G TF-X, чувствате мекота, дакота си мислите, че ще плъзнете по твърд пад. Също така, когато натиснете с пръсти по повърхността ще осъзнаете, че това найстина е мек пад.

Всички модерни мишки без значение с лазерен или оптичен сензор, работят еднакво добре върху пада. Няма значение дали ползвате Zowie или Razer мишка, няма да усетите разлика в представянето при плъзгане.

Заслужава ли си Zowie G TF-X?

Този пад предоставя всичко, което може да се иска от геймърски ранг пад и то го предоставя добре. Може би единственото нещо, което може да ви накара да не използвате G TF-X е, ако имате претенция колко да е мека повърхността. Но пък в крайна сметка, когато става дума за гейминг, тогава трябва да обърнем внимание най-вече на размерът и оптималните възможности.

Този геймърски пад е издръжлив, плъзга се бързо и е черен! Страхотен геймърски пад!