Архив January 2017

Един известен факт от значение за нашето здраве е предпоставка да се замислим дали действително сме си осигурили комфорт и спокойствие. Това, че почти една трета от живота си спим е нормално и изискването ни да го правим на удобно и качествено легло е повече от логично. Но за да стигнем до заетото хоризонтално положение в леглото си трябва да сглобим елементите на съвършеното легло.  Правилното такова за нас се състои не само от прекрасно изглеждащо и здраво такова, но и от матрак, подматрачна рамка и да не подценяваме спалното бельо.Всеки съсставен елемент има роля в това да ни осигури здрав и спокоен сън и това е основателна причина да попитаме – Каква е подматрачната Ви рамка? Много хора ще се замислят дали изобщо леглото им има такава, други пък ще отговорят, че е такава каквато са им препоръчали в магазина. Факт е, че поради това, че това са елементи, които не виждаме не им обръщаме голямо внимание. Цени на подматрачни рамки са в диапазони, които не са стряскащо високи и това може да е друга причина поради която клиентите не обръщат внимание на тази част от кревата си. Но тяхната значимост за осигуряване на стабилност и комфорт при спане е повече от висока. Дальше…

Напоследък расте броя на хора, които активно тренират, спортисти, любители на фитнеса, които употребяват стероиди.

За повечето хора, които употребяват Анаболни Стероиди, допинг контрола не е проблем за който да се притесняват. За онези обаче, които са подложени на регулярен допинг контрол , този проблем може да се превърне в основен.

Стандартният тест

Ако сте обект на допинг контрол, в повечето случай ще бъдете подложен на стандартен тест с който ще бъде измерено съотношението на Тестостерона и Епитестостерона. При него, ако съотношението между двата хормона надвишава 6:1 в полза на Тестостерона, то със сигурност ще бъдете хванат.

За да успеете да преминете успешно имате две опции – да спрете приема на Анаболни Стероиди достатъчно дълго време преди самия тест, за да могат те да са се изчистили от системата Ви или да използвате синтетичен Епитестостерон, който да нормализира съотношението Тестеостерон-Епитестостерон.

Избор на правилните Анаболни Стероиди

Ако сте атлет, който използва Анаболни Стероиди и е подложен на допинг контрол, най-важното нещо, което трябва да имате в предвид е това, че всеки стероид има определено време в което остава в организма и може да бъде засечен. За пример Анаболни Стероиди, като Дека-Дураболин (Нандролон), могат да бъдат засечени над година, след последната инжекция. Голяма част от тестостероновите продукти с дълги естери или миксове, също трябва да бъдат избягвани, като на тяхно място се използват такива с кратки естери или без.

Колко време остават Анаболните Стероиди в организма

В таблицата по-долу ще можете да се запознаете с времето за което остават в организма най-популярните и масово използвани Анаболни Стероиди.

Търговско име Стероид Време
Дека-Дураболин Нандролон Деканоат 17-18 месеца
Дураболин Нандролон Фенилпропионат 11-12 месеца
Дианабол (инжекционен) Метандиенон (инжекционен) 5 месеца
Еквипоуз Болденон Ундесиленат 5-6 месеца
Финаджект Тренболон Ацетат 4-5 месеца
Тестостерон Ципионат Тестостерон Ципионат 3 месеца
Тестостерон Депо Тестостерон Енантат 3 месеца
Сустанон 250 Тестостеронов микс 3 месеца
Анадрол 50 Оксиметолон 2 месеца
Халотестин Флуоксиместерон 2 месеца
Винстрол Депо Станозолол (инжекционен) 2 месеца
Нилевар Норетандролон 5-6 седмици
Провирон Мастеролон 5-6 седмици
Параболан Тренболоне Хексахидробензилкарбонат 4-5 седмици
Дианабол (орален) Метандиенон (орален) 5-6 седмици
Примоболан Депо Метенолон Енантат 4-5 седмици
Анавар Оксандролон 3 седмици
Стромба Станозолол (орален) 3 седмици
Тестостерон Суспензия Тестостерон Суспензия 1-3 дни

Снимка: skinny2fit.com

Качественото изпълнение на декоративните мазилки зависи изцяло от техния вид, както и майстора, който ги нанася. Понякога за да спестим пари от майсторлъка си мислим, че можем сами да постигнем ефекта, който е указан на картинката на етикета на мазилката. За съжаление не са редки случаите, в които не толкова евтината декорация се оказва, че е за боклука и то именно поради факта, че не сме потърсили професионална намеса.  Направете запитване в сайта на Бреза Ди Колори за изпълнение на декоративни мазилки цени и ще се убедите, че ще получите наистина изгодна оферта, която не само че ще гарантира ефектност и елегантен стил в дома, но и съвършено изпълнение, на което ще се наслаждавате дълго.

На първо място поставете въпроса за модела декоративна мазилка. Прегледайте качествените такива и ще видите, че те с различен декоративен ефект. За да направите правилната преценка за допълнителна помощ можете да се обърнете и към нашите специалисти, които са онлайн и ще отговорят на въпросите Ви. Цената на продукта е важна, но имайте предвид, че ако търсите качество то тя не би трябвало да е толкова определяща. Мазилките, които Бреза Ди Колори предлага са един индивидуален и прекрасен акцент, който всяко едно  помещение трябва да притежава. Нашите мазилки са за хората, които ценят красотата и са естети по душа. Не само за дома тези декоративни мазилки са идеален акцент и за търговски обекти, които с визията си привличат повече посетители и клиенти. Затова на добра цена ние ще педложим перфектното изпълнение на Вашите проекти.

Пясъчен или мраморен ефект, както и тип кадифе в различни цветове и текстури са част от каталога на висококачествените италиански мазилки от нашата продуктова гама. Използването на тези мазилки няма единствено чисто естетичен ефект. Поради това, че това изключително устойчиви и здрави много клиенти ги използват и за декоративен акцент в най-уязвимите зони на стаята. Това могат да бъдат колони или ръбове, които лесно могат да бъдат наранени. Това не е всичко, защото декоративните мазилки могат да намалят и цената на изравнителната замазка и ако тя е с дефекти и некачествена да я прикрият с ефектите, които се получават при нанасянето ѝ. Очакваме Ви с най-изгодните предложения и добри цени!