Архив March 2016

suveniri onlineДумата сувенир произлиза от френски (souvenir) и означава „спомен”. Сувенирите са тениски, шапки, ключодържатели, визитници и други дребни рекламни подаръци, които са емоционално обвързани с мястото или човекът (фирмата), който ги е подарил. По тази причина специалистите препоръчват рекламните сувенири да не изглеждат прекалено евтини, а напротив да носят някаква допълнителна полза, да бъдат нещо практично, което ще се използва от човека, на когото са подарени.

Рекламните сувенири, които фирмата подарява на своите клиенти и партньори винаги са се считали за признак на престиж и стабилност на фирмата. Рекламните сувенири винаги са били израз на уважение и отделено внимание, освен това са изключително полезен „инструмент” при насърчаване на продажбите, както и като част от цялостната имидж-реклама на фирмата.

Сувенирите, които се подаряват са част от фирмената култура и трябва да кореспондират пряко с общия фирмен бранд и да носят символите на фирмата. Ето защо SUVENIRI.BG паралелно с изработката на рекламни материали Ви предлага и дизайн и изработка и на рекламни сувенири, които да продължат линията на фирмения Ви бранд.

Разгледайте предложенията ни, харесайте си подарък, направете получателят му щастлив.

Сувенирни подаръци за дори най-взискателните клиенти, само посетете, отворете www.suveniri.bg и ще се уверите, че артикулите са невероятни, а по отношение на цените – няма какво да ги коментираме – едни от най-добрите.

Следете редовно сайта, както и актуалните промо кодове. Можете да спечелите промоция за до 50 % отстъпка, достатъчно е да посещавате ежедневно сайта, споменат по-горе.
В обобщение – направата на подарък не е никак лесна задача, затова Ви предизвикваме да подарите сувенир.
За 24 часа, продуктът, който изберете, ще бъде изпратен до Вас, без значение в кой град се намирате.

yiruma pianist

снимка: yiruma.manifo.com

През последните няколко дни започнах да слушам музиката на YIRUMA – страхотен пианист, който с музиката прави чудеса.
Ако се нуждаете от релаксираща музика, от музика, която дава BRAIN POWER (сила на мозъка), то определено трябва да чуете най-доброто от този изпълнител.
Една от най-известните му творби е River Flows in You – наистина уникална песен, която ще Ви накара да настръхнете.

Ето и подборка на най-добрите песни:

Очаквам да споделите и Вие Вашето мнение, както и това, как Ви действа музиката му…