Архив August 2015

bg ukС високи темпове родните ни ИТ специалисти и уеб издатели, в това число уеб дизайнерите, програмистите, SEO експертите, специалистите за управление на репутацията онлайн, местят бизнесът си на Острова, т.е. в UK.

Причините, на много от нас са ясни, но все пак смятам, че е добре да ги споменем в няколко изречения.
На първо място във Великобритания нещата се случват както трябва, смело можем да твърдим, че това е страната, която е на върхът в ИТ индустрията. Може би малко след САЩ, но може би вече е и задминала САЩ.

Според мои наблюдения, ако дадена услуга в България струва 100 лева, то във Великобритания именно същата услуга, извършена с професионализъм от специалист, който има дългогодишен опит, би струвала поне три пъти повече.

Друг любопитен факт е, че редица уеб издатели изготвят проекти на клиенти от UK, лесно можете да направите и Вие справка, достатъчно е да проверите портфолиото на някой от най-добрите студия за уеб дизайн.

По отношение на hosting услуги в България цената на хостинг, както и тази във Великобритания почти не се различават. Говоря за услугата споделен хостинг. Когато говорим за VPS, то тогава нещата малко се променят! В UK наемането на виртуален сървър може да бъде в пъти повече от тази услуга, извършена в страната ни.

Какво излиза? Излиза, че по-изгодно е да се обслужват клиенти във Великобритания, на които клиенти сървърите да са им в България, да бъдат обслужвани изцяло от българи. По този начин дори клиентите от Острова биха спестили от високите такси за сървъри, скъпите услуги, без това да навреди на качеството.

В обобщение, ако все още не сте намерили път към UK клиенти, то се опитайте да пробиете в този пазар. Необходими са елементарни познания по английски език, предимно работен език, желание за работа и упоритост.

 

Петте задължителни облекла за сезона есен-зима.Известни маркови детски дрехи.

oazisВсеки човек харесва хубавите слънчеви дни през зимата. Макар и рядко те се проявяват. Когато обаче вън е прекрасно времето, това не значи да се облечем леко. Това важи с пълна сила за децата ни, които са много по нежни и предразположени към настинки. За да сте сигурни, че детето е добре облечено и на топло заложете на избрани марки, дрехи с топ качество. Та ето и петте задължителни облекла за сезона.

Плътно и удобно яке. Насочете се към признати марки, като майорал, лосан и най – вече испанските такива. Те са се доказали във времето и износването им е доста по – трудно от останалите им китайски братя. Не забравяйте, че детето ви е доста активно и затова трябва да предвидите да има по голяма свобода на движенията. Няма по – важна дреха от якето, когато говорим за зимните месеци. Не само това, то ви носи и спокойствие при разходка, изглед в планината, защото ще знаете, че детето е защитено. Не чакайте в никакъв случай последният момент за да купите на детето яке. Есента е най – доброто време. Повечето добри модели от новите колекции излизат на есен, зимата е прекалено късно.

Здрави и топли панталони. Тук трика е да не изберете много прилепнали, ограничаващи движението панталони. Марковите детски дрехи често е предвидено това, но ако изберете по – бюджетни дрехи се съобразете.За цвят, ако трябва да споменем, то нека са по – тъмни – черно, кафяво и техните нюанси. Знаем, че децата се цапат, падат и играят доста повече от нас. Това ще доведе до доста петна, нека го предвидим.

Анураци и пуловери. Ануракът е една от най – комфортните дрехи. Тя осигурява уединение, когато човек сложи качулката. Все по дръзки стават дизайнерите и в момента има огромно разнообразие на качествени детски суитчъри. Работата им е да предпазват детето през зимата, тяхната най – силна страна е, че с едно движение главичката на детето е защитена. АКо излезе силен вятър и вие сте неподготвени, анурака ще ви спаси.Пуловерите са леко демоде, често се свързват с бабите ни, но са изключително ефективни. Много топлят през зимата, а материите в повечето случай са вълна и нейните производни.

Жилетките са друга дреха, която няма как да пропуснете. Купете на детето някоя красива жилетка с много цветове и която да предизвиква радост у него. Марковите жилетки са изключително добре направени, от към дизайн и функционалност.Марки като mayoral, Losan са лидери в марковите детски дрехи, като цяло. Дрехи Mayoral е испанска марка  с десетилетия история, която се е доказала през годините, като топ производител. Нейн най – голям дистрибутор е oazisbg.com. Посетете го за да научите повече. Дальше…