Архив March 2015

trol

снимка: nyamamideya.blogspot.com

Интернет е толкова привлекателно място. Има всичко и за всеки. Хора от цял свят споделят виждания, идеи, предложения.

Чрез Интернет се ограмотяваме, учим, развличаме и какво ли още не…

Трудно може да си представим и ден без достъп до мрежата.

От самото създаване, та до ден днешен, Интернет си има и врагове. Враговете са тези, които биват засегнати от Глобалната мрежа.

Ще припомня на читателите, че Барак Обама, преди да стане президент, имаше много мощна Интернет кампания. От там  и родните политици масово “атакуваха” интернет с цел по-добър пр и рейтинг.

Обаче! Както всички знаем, когато говорим за политика, винаги има злодеи, хора, които обичат негативното и това, да рушат, да всяват страх, омраза, само негативни емоции.

Как точно се появиха троловете в България и за коя партия работеха най-активно – това ще оставя на Вас да споделите в коментарите. Друг е въпросът, че в статията ще Ви споделя информация за това как точно да разпознавате троловете.

Съществуват няколко начина, по които да познаете троловете. Преди да ги споделя, ще Ви кажа какво точно правят и как се ситуират.. Според мен (по информация на познати и приятели) във всяка партия има поне по двама, които следят за провокации и им се спуска заповед да пишат в подкрепа на дадени лица. Ето тук е мястото да дам решение на този проблем: Да блокираме IP адресите на партиите. Мисля си, че лесно можем да се обединим и да направим списък с IP адреси на тролове, който бързо да споделим между всички медии. По този начин троловете ще бъдат игнорирани.

 

Защо троловее са опасни? Защото в България биваме лъгани и заблуждавани 25 години. Интернет е едно от малкото места, където можем да получим обективна преценка за ситуацията. Тарикати и хора с много власт, да го нарека ОЛИГАРСИ нямат интерес от това и правят всичко възможно да ударят.

Именно те “разяждат” или “съсипват” Интернет.

Молбата ми е някой ако е бил трол, по молба на ръководител да сподели в коментарите какво точно е правил – може и анонимно да го направи. Ще ни бъде полезно!

 

Очаквам също и идеи и мерки, чрез които да се преборим с този огромен проблем за Интернет.

filmibgВече не е нужно да чакате месеци за да свалите на домашния си компютър филма, който толкова отдавна чакате. Вече можете с едно кликване на бутона да си пуснете филм, който да бъде достойно попълнение на вечерта ви. Това може да се осъществи с помощта на Filmi Online.
Да гледате филми онлайн е чудесен начин да сте винаги в течение с всички нови филмови продукции и да ги гледате безплатно по всяко едно време. Можете да напишете в търсачката кой филм искате да гледате и да разберете колко лесно става всичко. Можете да търсите конкретен филм или да разгледате подредените по азбучен ред филми, които могат да бъдат гледани. Ако филмът е наличен в сайта, той ще се появи като резултат на търсенето ви, а ако го няма, можете да се опитате да го намерите в друг сайт за онлайн филми.
Ако искате да гледате нещо интересно, но не знаете какво точно, можете да разгледате различните категории филми и да изберете нещо, което искате да гледате. Това може да бъде драма, комедия, екшън или пък романтика. Ако пък търсите филм, който да става за цялото семейство, включително за децата ви, също няма се разочаровате. Можете да гледате най-различни анимационни филми, както и семейни такива.
Гледай филми и сериали от абсолютно всички жанрове. Всичко, което трябва да направите е да натиснете върху филма, който искате да гледате и … да гледате. Без чакане, без плащане.
В сайтовете, които предлагат гледане на филми онлайн можете да гледате и онези серии от любимите ви сериали, които, по една или друга причина, не сте успели да гледате навреме. По този начин няма да пропуснете нито един епизод и ще сте напълно наясно с развитието на действието и с любимите ви герои.
Опитайте се да намерите сайтове за гледане на филми онлайн, които да предлагат високо качество и добър звук. Сайтове, съдържащи филми с лошо качество трябва да бъдат избягвани.

Напоследък ставаме свидетели на бум при продажбите онлайн. Продава се всичко – от велосипеди, до дрехи, от бижута до техника.

Бумът на продажби онлайн настъпи поради една простичка причина – предлагането на всякакви артикули е огромно, т.е. имаме избор.

В тази статия ще споделя за един онлайн магазин за бижута, който ми прави впечатление. Ще си призная, че от него купувах преди време обеци и гривни на гаджетата. Сега не го правя, тъй като съм женен с дете, но преди време – говоря хихихих…

Става въпрос за онлайн магазин Get Bijou – цените са наистина уникални и изгодни.

С какво друго впечатлява този онлайн магазин? С това, че предлага голям асортимент от ръчно изработени и готови обеци, продукти, които са уникални, добре изглеждащи – направени с много любов и старание.

Не е тайна, че ръчната изработка на бижутата бележи огромен ръст в световен мащаб. Гарантираме, че скоро и в България това ще бъде факт. Естествено, това, че куриерите лесно биха могли да изпратят дадена пратка до всяка точка на света прави бизнесът с бижута прекрасен и удобен, гъвкав и без строго работно време за изпълнителите.

Само плюсове и почти никакви минуси. Все пак си има и кусури, на които трябва да се наблегне. Съветът ни е, че когато купувате обеци, гривни, брошки и други бижута онлайн, то попитайте продавачът какъв е размерът на бижуто, от какъв материал е, искайте и видео превю или повече синмков материал, за да не стане така, че да се разочаровате.

Ако сте от този тип хора, които искате да се развиете в изработката на ръчни бижута, то стартът Ви нека започне с GetBijou.com!