Архив December 2011

Днес гледах един от най-хубавите и добре режисирани коледни филми, а именно Ёлки / Eлхи. Филмът е страхотен, няма да разказвам много, ще споделя трейлър, както и ще препоръчам всеки читател да го гледа. Наистина доста интересен, грабващ, съвсем различен от повечето US продукции, които вече са ни познати и втръснали.
Обобщение – по интересен и интерактивен начин ни е поднесен един страхотен филм. Вярата в доброто, вярата в мечтите, пожеланията ни могат да се сбъднат – на това в общи линии се напомня постоянно във филма Елхи.

Ето и трейлър

На кино трудно можете да го гледате, но ако потърсите в Интернет ще го намерите.

Очаквам коментари, след като го изгледате!

Днес съм доволен, пич от Osogovo Racing Team ме повози и определено изправи косата ми на няколко пъти, но чувството бе страхотно. Мощният двигател на спортното BWV още е в главата ми. Яко пилене на гуми, страхотни изпълнения, какво ли ви разправям, ето и снимки:

Това е БМВ-то, а този на капака е пича, дет се нави да ме повози малко 🙂

Ето и повече снимки от събитието

Тънкости за успешно пазаруване на едно място – във форум Офертомани БГ
Офертомани - съвети за групово пазаруване
В секция Купувам-Продавам можете да публикувате и ваучери, от които няма да имате възможност да се възползвате и имате желание да ги продадете, замените или подарите.

OFERTOMANI.bg – Вие сте !
Вече има място, където можете да обсъдите най-добрите оферти от всички сайтове колективно пазаруване! Участвайте и Вие, регистрирайте се във форума офертомани бг.