Архив October 2010

Host.bg с промоция за споделен хостинг по време на Webit

Във връзка с участието си на WebIT Expo and Conference, Host.bg прави промоция за всички планове за споделен хостинг. В рамките на промоцията всеки клиент, който закупи хостинг план за една година или по-дълъг срок, получава бонус от една година абонамент. Промоцията е в сила 10 дни – от 25 октомври до 03 ноември 2010 г. включително.

Host BG
За ползване на промоцията клиентът трябва да въведе ваучер WEBIT2010. Бонусът се предлага както на нови клиенти, така и на настоящи абонати, които закупят нов абонаментен план. Минималният срок на абонамента за получаване на бонуса е една година. Клиенти, които закупят хостинг за две години ще получат три годишен абонамент и т. н.

Host.bg прави пълен бекъп на файловете, без значение от плана и от разширението на файловете. Клиентите могат да ползват денонощна техническа поддръжка по телефон, е-поща или с помощта на тикет система. С използването на собствен, ориентиран към потребителя, контролен панел се постига сигурност за клиента, а времето на ъптайм, по информация от доставчика, е 99.995% за хостинга и 99.998% за мейл услугата.

Циркът е пълен!

Знаете ли защо? Защото направи песен, със звучното и уникално име “Фейсбук”.
Припомням, че на голям екран в момента тече филмът “Фейсбук” и може би това е принудило нашата понапълняла фолк дива да се възползва.
Ако и това не е хейт пък на! Само ако може моля някой да ме светне, дали отново е “гепсала” някоя сръбнска мелодия – и ако знае коя е оригиналната – да пратя на издателите да се посмеят 🙂

“Никой мъж не e успял да привлече вниманието ми / Всичко …”

Усещам, че следващото парче на конкуренцията на тази фолк дива ще е със заглавие “Туит Туит пиленце, туити турити пиленца :)”

Този път на Министерството на здравеопазването!

Лично на мен това ми напомня на … събаряне на правителството! Спомням си, че последните хакнати правителствени сайтове бяха, преди свалянето на БеСП 🙂


Ще видим, но факт е, че за пореден път некомпетентни поддържат сайта и поръчката отново е била за много пари, а работата – свършена “професионално”