Работен семинар за компютърна графика и уеб CGAndWeb

Работен семинар за компютърна графика и уеб CGAndWeb

Организатор на събитието е социалната мрежа за хората, въвлечени и работещи в сферата на компютърната графика и визуални изкуства – CGArt.bg. Събитието си е поставило претенциозната задача да бъде нещо пвече от място за създаването на социални и професионални връзки. То представлява работен семинар, всяка от лекциите на който ще представи практическия опит и иновациите на специалисти в областта.

В програмата са засегнати темите за създаване на специализирани страници и приложения във Фейсбук, създаване на мобилни приложения, брандиране на видео канали, прилагане на анимация в банерите, както и актуалната тема Javascript и HTML5 срещу Flash. Отделено е внимание и на маркетинга с презентации, посветени на електронните бюлетини и вирусния маркетинг.

За извличане на максимална полезност от събитието то е организирано през уикенда 6-7 ноември, 2010 г. – два дни, по 5 лекции в София, Интерпред в зала София. Всеки участник на семинара получава ваучер за едногодишен безплатен хостинг от Host.bg с план по избор – Персонален за 53.40 лв. или Бизнес план за 191.40 лв. Host.bg е спонсор на събитието и осигурява стрийм хостинга на презентациите, част от които ще се пускат за общо ползване в CGArt.bg, а друга част ще могат да бъдат сваляни след заплащане.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  По-добри изображения, повече продажби
Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment

 1. osveji.com

  Може да се окаже интересно, но няма да имам възможност да дойда

 2. картинки

  Много се колебая дали да си взема хостинг от хост.бг, ако реша да го направя, непременно ще ползвам афилиейт линка ти, дано не забравя.

 3. online filmi

  Като за студенти цената от 40лв. за семинара е добра, ще има какво да се научи. Особено за приложения за фейсбук и новият ХТМЛ 5

 4. вицове

  Тази цена е просто перфектна, наистина.