Лято е!

Лятото е в разгара си. Време е за плануване на почивка.

В тази статия ще направя малко рекламка на изпипани туристически гидове и се надявам да ви помогна в избора на място за лятната си почивка.

Ето и две предложения към вас, които искам да споделя.

Лято е! Почивка в България и Гърция

1. Почивка на море в Гърция

Гърция – прекрасна държава, всички знаем, че хотелите са страхотни, хотелиерите правят всичко за посетителите си – пакетите включват доста ядене и пиене – и цените са прилични.

Ако желаете да поръчате хотел в Гърция – можете да го сторите от този каталог:

Каталог с хотели в Гърция – Чрез Greece Hoteling можете да организирате сами посещението в Гърция. Цените започват от 10 EU и не заплащате комисион. Резервирате директно от собствениците на хотели.

Възможно е да се разберете с хотелиерите на български език само с едно позвъняване – може и на английски, руски, френски и други.

В случай, че не харесвате почивката в Гърция и сте патриотично настроени – можете да си харесате място за отдих в България.
За целта предлагаме да посетите хотелският портал Хотелите NET – от адрес http://www.hotelite.net и да си харесате местенце за Вас и вашата половинка или семейство.

Сайтът разполага с богата база данни с хотели – от него можете да намерите телефони за резервация, сайтове от които да научите повече информация за хотелите – да разгледате снимки и други.

За финал … където и да прекарате почивката – то ви пожелавам приятно изкарване от все сърце и да донесете мидички за Илиян че тази година ще пропуснем моренцето, тъй като сме много мънички 😉

Оценка на публикацията
Add a comment

  1. Zaya

    Благодарим ти за пожеланията! И на теб ти пожелаваме приятно изкарване 🙂 Дано само времето да се пооправи следващите седмици 🙂

  2. строителна компания

    Мерси, много полезно…ще разгледам някои хотелчета в Созопол. Тая година сме там с бригадата 🙂