Конкуренцията не спи!

Аууу, какво видяха ушите ми…
Аууу аууу ауу….
Направих снимка на сайтчето, и изрязах най-важното, ет

И сега малко коментари…
1. Наистина нямам идеята да злепоставя хората, които са положили старание – някакво старание
2. Как можете да се изпизват англоезични думи на кирилица и то буквално преведени от английски на български…. цитирам конкретно СУБМИТ….
3. Как да поръчам на някой да събмитва сайта ми, при положение, че вместо ще го събмитне, той ще го СУБМИТНЕ?

Е, сори, но както се казва … WTF ?

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment

 1. Андрей Димитров

  И на всичкото отгоре ще искат и обратен линк да им сложиш, може дори и банер. Аз затова изоставих процеса с регистриране в директории. Скапания свински български манталитет надделевя и се проявява дори в уеб пространството. Защото вместо да имаме 1 авторитетна директория с висок PR, където всеки да си СЪБМИТВА линкове и тя да му е от полза, всеки иска да се налапа и си мисли, че като направи сайт за СУБМИТВАНЕ и почне да им иска обратни линкове или дори SMS разплащания ще забогатее. Затова няма да си имаме авторитетна директория в БГ – защото всеки гледа сам за себе си.

 2. Калин

  Важното е директориите да са много, пък колко са качествени…

 3. Анатолий Симеонов

  Мале, маке, така е кат однешно време всеки започна да се занимава със SEO и който може и който не може. Пичовете са събрали един списък с директории и са решили да изкарат някой лев. Това, айде простено някък, но ще видиш какво ще стане след седмица, като решат, че са SEO специалисти. Е тогава ще е смях.

 4. Osveji.com

  Ми то това не е чак толкова голям проблем. Човекът просто не се е постарал да преведе.

 5. sim

  Здравейте,
  Благодарим за забележката за грешно изписаната дума.Вече е коригирана.
  Относно коментара за обратните линкове- от никого не искаме такива,на сайта просто сме поставили линкове към част от завършените ни последни проекти без да искаме обратни линкове от някой.
  Относно другия коментар за SEO- ние не извършваме цялостна SEO оптимизация,а само някои услуги като помощ при избор на заглавие,ключови думи,описание-все такива неща които са ни нужни в процеса на СЪБМИТВАНЕ.Просто някои клиенти дават URL на сайта и казват “Оправяй се”.

 6. admin author

  SIM, радвам се, че си фикснал грешката 🙂 Надявам се, че с радост си приел статията! Аз умишлено не посочих линк, за да не навредя на сайтчето ти….
  Друг път се консултирай – най-доброто решение е – питаш, и тогава пишеш 😛

 7. вицове

  Напълно подкрепям хората, които смятат, че събмитът по директории е вече напълно замрял откъм ефект, за разлика от голямото търсене на услугата за момента, което предизвика редуцирането на ефекта, нещата са свързани в цялостен кръговрат.

 8. Filmi

  Според мен грешката е от недоглеждане. Все пак двете букви са една до друга на клавиатурата. Вместо да се присмиваме, можеше да се обърне внимание на конкретният уебмастър, за да си коригира грешката 🙂
  Наздраве !

 9. admin author

  Грешката определено не е от недоглеждане! Попитай си човека! То наистина в последно време в БГ Езикът страшно много чуждици, но събмит, винаги си се е писало събмит, а не субмит!

  Ако беше написано вместо субмит събмид – бих го счел за грешка от недоглеждане, но в този случай, си е от липсата на практика 🙂

 10. Език мой

  Ами, я се замисли ти как изпиЗваш думите, а? 🙂

 11. Driver

  на някой може да му е полезен този списък от около 250 бг директории: http://transport-bg.net/contact/bg-dir.txt