Десислава – Фейсбук – ХИХИХИ WTF

Циркът е пълен!

Знаете ли защо? Защото направи песен, със звучното и уникално име “Фейсбук”.
Припомням, че на голям екран в момента тече филмът “Фейсбук” и може би това е принудило нашата понапълняла фолк дива да се възползва.
Ако и това не е хейт пък на! Само ако може моля някой да ме светне, дали отново е “гепсала” някоя сръбнска мелодия – и ако знае коя е оригиналната – да пратя на издателите да се посмеят 🙂

“Никой мъж не e успял да привлече вниманието ми / Всичко …”

Усещам, че следващото парче на конкуренцията на тази фолк дива ще е със заглавие “Туит Туит пиленце, туити турити пиленца :)”

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment

 1. Андрей Димитров

  Павка, съдейки по моите наблюдения в 90% от случаите хората знаят и използват само FB. За Twitter дори незнам дали са чували. Работя с много хора и имам наблюдения като цяло върху уеб културата на масовия българин.. този който слуша Десислава.

 2. Blagovest Georgiev

  Направила е песен към филма 🙂 Водещата песен от саундтрака 🙂

 3. Павел

  Андрей споделям твоето мнение, но закачката от моя страна е за след година две – докато конкурентите и се усетят, т.е. до тогава се предполага че туитър и тук ще се развие 🙂

 4. daniel

  полезно харесами

 5. online auction

  Малееее голям смях. То песента за Twitter е готова бе, просто Милко ще преработи неговата за пиленцата. Нищо чудно бутона на Cloxy да стане извор на теми за слеедвашите хитове. 🙂
  Ако ме разбуате?!

 6. вицове

  Изби рибата Десито с тая песен, няма шега, няма измама. За никого не е тяйна, че социалната мрежа набира все повече популярност, защо не и изпълнителите да я използват в селф-промоторните си кампании, в случая – песни. Стига Zuckeрberg да не предяви права върху и без това сигурно неоригиналната “творба”.

 7. Борис Андонов

  Що пък хейт 🙂
  Всеки се възползва от момента. А като знам какви са малоумни почитателите на чалгата, сигурно песента ще се превърне в хит. Колкото и да е тъжно, но някои хора печелят от това 🙂

 8. Meta.Refresh

  Филма не можаха да го кръстят Фейсбук, доста има нарушиха правата, а и в момента текат дела за оронване престижа на корпорацията. Собствениците предявиха иск, заради много лъжи по техен адрес.

 9. Николай

  Еми какво да се прави, всеки взе да разбира от маркетинг :D. А и вече на второ място попадам да пишат за тази песен и то в сайтове с тотално друга насоченост. Смятай какъв бум е новината в клюкарските сайтове :). Доста популярност ще и донесе тази песен.