Еко щори от бамбук са хита на сезона

Всеки вид щори биха изпълнили своето предназначение и биха предоставили слънцезащита, която е така нужна през летния сезон. Но знаем ли кои са съвременните тенденции, които дизайнерите препоръчват за да постигнем наистина съвършен и изискан интериор. Днес ще представим щори от бамбук Бургас. Това са естествени и екологично чисти продукти, които са препоръчвани от множество специалисти от различни области. Какви са техните предимства и дали са удачни като вариант за слънцезащита на дома и други обществени помещения?

Щорите от бамбук се изработват от вид трева. Ако си мислите, че щом е е тревисто растение бамбукът би следвало да не е толкова здрав много грешите. Оказва се, че бамбуковата трева има много широко приложение и поради това, че е лек материал се употребява в много сектори на икономиката. По отношение на изработката на щори от бамбук Кипро Бургас препоръчва на своите клиенти именно такива за декориране на спални помещения и детски стаи. Причината е, че материала е природен и не предизвиква абсолютно никакви алергични реакции и няма последици върху нашето здраве. Цената на бамбуковите модели слънцезащитни средства никак не е висока. Те са достъпни и причината за това е , че растението е едно от най-бързоразвиващите се.  Много бамбукови ферми отглеждат тази трева, която е специален сорт и се използва именно при производството на щори.

Освен природен продукт от функционална гледна точка тези аксесоари за прозорци са елегантно решение , с което да си осигурите комфорт и уют в дома. Всъщност този модел щори са доста популярни не само за домашна употреба, но  и при обзавеждане на офисни помещения. Те успешно се съчетават с модерния интериор и придават завършеност и красота на обстановката. Хоризонтално или вертикално монтирани бамбуковите ламели или пръчици имат във всичките си варианти уникално излъчване. Те са стилни, красиви и намират приложимост при дограма с разнообразни размери и форми. Естественият им вид действа изключително тонизираащо на сетивата ни. Освен това бамбука е антистатичен материал и не се налага ежеседмично да почиствате щорите. Кипро Бургас предлага няколко вида бамбукови модели за слънцезащита, които се характеризират с многообразни цветови комбинации и стил.

Искате ли да получавате комплименти за това как сте декорирали дома или офиса? Поръчайте от моделите щори на Кипро Бургас и това ще бъде част от ежедневието ви. В зависимост от модела бамбуковите модели могат да бъдат поставени от вътрешната страна на дограмата или в самия стъклопакет. Издръжливи на нагряване и светлина тези щори от бамбук са правилното решение за ефикасна слънцезащита.

 

 

Рейтинг
Общ рейтинг
5 based on 2 votes
Марка
Щори от бамбук

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge