Имам огромното удоволствие да споделя с Вас впечатление от новите модели лаптопи на Acer от серията Aspire.
На първо място, ако търсите нискобюджетен лаптоп, то тази серия е точно за Вас. Започвам с думите “нискобюджетен”, тъй като наистина цените на тази серия са едни от най-добрите на пазара.
По отношение на качеството, Лаптопи Acer се характеризират с добра производителност, дългогодишна работа, при това без проблеми.
За да не звучи като хвалба напразно, ще кажа, че един от най-дълго ползваните лаптопи, които съм имал е бил именно от серията Ейсър Аспайър.

Ако искате и Вие да си закупите лаптоп Ейсър, то можете да разглеате актуалните предложения, предоставени от магазин Plasico.bg.
Обърнете специално внимание и на промоционалните продукти, какъвто е към този момент модел Acer Aspire ES1-531. Само за малко повече от 500 лева можете да се сдобиете с преносим компютър, разполагащ с мощен процесор Intel Pentium N3700 Braswell Quad-Core (1.60 GHz, Burst 2.40 GHz, 2 MB Cahce, 14 nm, 6 W), 4 GB рам памет, която много лесно можете да ъпгрейднете до 8 (лесно, тъй като 4 GB към този момент са на добра цена, около 30 – 50 лв.), т.е. с много малко допълнителни средства можете да превърнете този нискобюджетен лаптоп в мощна машина, която да Ви вържи работата прилежно и безотказно.
По повод дисплея, този модел разполага с 15.6″ (39.62 cm) Матов LED HD WXGA (1366×768) екран, който предлага повече от блестяща картина.
Твърдият диск е 1 терабайт, което е достатъчно, предвид обемната информация, която днес, през 2017 година се обменя.
В обобщение, ако ще Ви трябва лаптоп за оперативна работа, изключвайки играене на съвременни триизмерни игри, то това е удачно решение.
Можете да разгледате и другите модели на компанията, но този в ценово отношение е най-удачен избор.

Acer Aspire E5-532G е второто предложение от нискобюджетни преносими компютри, обаче предназначени за малко по-сериозни компютърни дейности и подходящи за игри.

Вярно е, съвсем малко по-скъп е, но за сметка на това би се справил с по-голямо натоварване.

В обобщение трябва да признаем, че продуктите, които се предлагат в магазин Пласико са качествени и можете спокойно да си поръчате онлайн.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge