Кипро  Бургас – изработка, монтиране и гаранционно обслужване на всякакви модели щори, тенти и сенници за слънцезащита

Покупката на щори е най-лесната част от това да си осигурите слънцезащита. Но дали можете да се справите с монтажа? Въпросът е наистина особено важен като се има предвид, че само за да спестим някой лев решаваме, че сами можем да се справим това. Дали обаче сте готови да понесете отговорност, ако щората падне и нарани някой от семейството Ви? Препоръчително е, когато имате такива намерения първо да се запознаете с последиците от неправилния монтаж.  Практиката показва, че монтирането на такива съоръжения е специфична дейност и Кипро Бургас дава ценни съвети за това. На първо място е добре да съчетаете поръчката на независимо от това каква щора, сенник или тента ви е нужна, с монтаж. Това е особено показателно не само за ролята, която би играла щората, а и за нейното гаранционно и следгаранционно обслужване.

Кипро Бургас извършва монтаж на щори на изключително ниски цени. Така че това не би следвало да е причина да изпробвате уменията си по отношение на монтажа на съоръженията. Вътрешните щори, които се монтират директно на дограмата не са толкова сложни като технология за поставяне, но е желателно да ги нагласите така, че текстила или ламелите да не се деформират при спускане и прибиране. Затова казваме, че е специфично и изискващо определени умения самото монтиране на щори в Бургас.  Сръчковците биха могли да се справят с поставената задача ако следват инструкциите от Кипро Бургас, но ако имате дори най-малко съмнение, че ще се справите е по-добре да оставите това в ръцете на професионалистите.

Като един от водещите производители на разнообразни модели щори, тенти и сенници Кипро Бургас предлага комплексно изпълнение на всяка една поръчка. Изработването на щорите по индивидуални размери, параметри и механизми е на най-високо ниво. Изключително качествени материали и специалисти се грижат да получите продукта, който да използвате години наред. Монтирането също е ангажимент на компанията и това гарантира безотказната работа на механизмите и ролята на щорите, които сте избрали.  Разумни и приемливи цени ще намерите само при Кипро Бургас. Залагаме на професионализма и ангажираността към своите клиенти с цел обслужване на най-високо ниво. Имате нужда от след гаранционно обслужване, монтиране на продукти закупени от друг търговец, нуждаете се от съвет или искате да смените винила или текстила на щорите си? Всички тези услуги са на разположение и можете да се възползвате от тях.  Можете да зададете вашите въпроси на посочените в сайта телефони или ни пишете на електронната поща. При Кипро Бургас ще получите професионално отношение и качествено обслужване.

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge