Архив January 2018

Често виждам сигнали, че дадени уеб сайтове биват наказвани от Гугъл. Някой от тях тотално деиндексирани, други – пратени в “девета глуха”, т.е. до скоро са имали добри позиции в търсачките, но вече се могат да се видят дори в топ 100.

Е,  в днешното издание на W-SEO.com можете да прочетете любопитна информация за Google Penalty, причините, както и да разберете как да премахнете подобни наказания.

Приятно четене… Статията е тук: click here

Радостта от получаването на букет цветя винаги е повод да се замислим дали знаем какво послание всъщност носят те. Доставката на цветя до всяка точка на света вече не е екстра, а всеки мъж би могъл да си позволи да изненада любимата жена с  букет, независимо дали има повод за това или просто иска да допринесе за нейното добро настроение. Оказва се, че едни от най-желаните за получаване цветя са именно букети от рози. Причините се крият не само в това, че розата се счита за цветето на любовта, но нейния прекрасен и опияняващ аромат ни напомня за пролетта и топлината на слънчевите лъчи. Флористи определят букетите от рози като подарък, който реално е подходящ както за дами, така и за мъже. Естествено много е важен начина, по който те ще бъдат аранжирани, дали са в тематична за празника форма или пък са традиционно оформящи стилен и красив букет.

Розата изразява всичко онова, което не бихте могли да изречете с думи, а така силно желаете да покажете. Ето защо букети от рози се подаряват за Свети Валентин, Осми март, рожден ден, професионално повишение и други поводи. Идеалният букет действително може да се окаже основен подарък, с който да зарадвате хората на които особено държите. Затова винаги можете да се доверите на Тиаре, за да създаде най-грижливо и индивидуално аранжирания букет от рози. Всеки празник носи своята лична вибрация и именно с езика на розите можете да изразите своите силни чувства. Знаете ли например, че според броя на розите които подарявате показвате колко силна е вашата любов към човека, за който са предназначени. С поднесени една или три рози символиката е уважение. Такъв букет можете да подарите на майката, тъщата, колегата. Цветът на розите се определя от възрастта на дамата срещу вас, но за да не направите грешки е най добре да заложите на традиционния червен цвят. Букет от пет рози вече е стадий, в който изразявате своето признание. Отново можете да подарите на майка, високопоставена дама, както и на друга, на която желаете да благодарите за нещо специално. При седем, девет и повече рози в букет вее навлизаме в по-интимни чувства. Такива букети от рози се подаряват на любимата жена. Най-малкото като брой – седем, са признание в любов, девет рози пък вече показват обожание, а повече то червени рози събрани в огромен букет или аранжирани във формата на сърце носят посланието „ти си целият ми свят“, „ти си единствена за мен“. Поръчайте букет от рози от Тиаре и те ще се превърнат в посланик на Вашите чувства.

Уеб дизайн, маркетинг и онлайн реклама
Екипът на  ВИСЕО ЕООД  е с основна дейност с изработка на
сайтове и уеб дизайн (+ поддръжка), онлайн реклама (SMM, SEO, AdWords), създаване на успешни стратегии за перфектното представяне онлайн.

 

В улеснение на читателите ,компанията често употребява следните хаштагове в различните социални мрежи:
#web
#seo
#гугъл
#google
#marketing
#популяризация
#оптимизация
#уебдизайн
#уеб
#управление
#социални
#мрежи
#ORM
#SEO
#SEM
#W-SEO
#bulgaria
#wordpress
#opencart
#joomla